Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Mi az, ami miatt azt mondod, hogy "ezt a lányt feleségül akarom venni"?
Figyelt kérdés
Főleg belső tulajdonságok érdekelnek!2018. máj. 3. 14:48
2/16 Pomazi73 válasza:
A kisugárzása. A dolgokhoz való hozzá állása. Személyisége
3/16 anonim válasza:
Pár éve még volt pár ilyen dolog, most már nincs. Amiért most feleségül vennék valakit, az 5-10 év múlva lazán eltűnhet az illetőből és olyanná válhat, akit nem vennék feleségül.
Amúgy a nyerő dolgok olyanok, hogy vidám, intelligens, talpraesett, nem hisztizik, jó a humora, gondoskodó.
4/16 anonim válasza:
Csak belső, oké: intelligencia, empátia, hűség, hasonló életfelfogás, pozitív gondolkodás, odaadó, szeretni tudó, házias, döntésképes, nem hisztériázik mindenért, hagy a másiknak " énidőt", játékos a szexben és van humora.
5/16 anonim válasza:
Semmi megfogható, sorolható, kellett és kész, úgy ahogy volt. Feltudnék sorolni pár jó, kiugró dolgot, az azt jelentené, a többivel bajom van. Akkor megy már nem lenne ilyen jó a kapcsolatom, amilyen most.
6/16 anonim válasza:
a mentalitása
de főleg ugye az játszik közre, hogy velem nagyon jól passzol, lehet vele biztos stabil jövőt tervezni
7/16 anonim válasza:
Engem nem érdekel a házasság, de akkor mondanám, hogy „le szeretném élni vele az életem”, ha... ha nagyon... de úgy tényleg nagyon egy hullámhosszon vagyunk, és évek után is -mikor már nincs szerelem- akkor is fel tudjuk dobni egymást. Tehát egy olyan pár, akivel nem csak kapcsolatban vagyok, de a legbizalmasabb emberem, a legjobb barátom is egyben, akivel körbeutaznám a földet, akit a gyerekeim anyjának szeretnék.
8/16 anonim válasza:
Ahhoz nagyon sokat kell innom, hogy ilyeneket mondjak.
9/16 anonim válasza:
Véletlenül teherbe ejtettem, az apja meg kezembe nyomja a gyűrűt, a vadászpuskát meg a hátamba.
10/16 Diavolino44 válasza:
Igy kezdodik:
Szivem be kell vallanom, hogy biszex vagyok, s arra gondoltam van par baratnom akikkrl kozosen hancurozhatnank.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!