Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kislány a férjem körül legyeskedik. Voltál már így?
Egy társasházban lakunk, nem rég új család költözött ide, köztük egy 17 éves lány. A férjemet (35) megkereste a közösségi oldalon, be jelölte, majd írtunk neki honnan ismerik egymást, erre a lány vissza írja hogy "látásból ;)", a jelölést törölte a férjem, azóta ir, de állandóan az udvarban van mintha lenné. Engem eléggé, zavar már a jelölés is, mert másik lakókat nem keresett meg, csak az én férjemet. Továbbá velem is össze futott párszor, én is ott vagyok a férjem adatlapján engem mégse jelölt be.
Van aki volt hasonló helyzetben?
Kérdező, elhiszem, hogy idegesítő, de az a lány senkinek semmit nem fogadott, tehát ha a férjednek szerelmet vall meztelenül, akkor sem tesz semmi gonosz dolgot, max etikátlant. A férjeden múlik a dolog, mert ő a foglalt.
Más: amilyen tenyérbemászó a stílusod, nem is csodálom, hogy ezen puffogsz, én csak röhögnék egyet.
Most meg kislany,17 evesen,de 5 ev mulva mar 23 lesz,ami mar nem kislany,es a ferjed 40 evesen lehet ,hogy kapuzarasi panikba esve,kisertesbe esik....
Nalunk hasonloan volt,17 ev volt a korkulonbseg,mar kislanykent tetszett neki a ferjem.
De akkor meg lerazta...viszont 43 evesen,egy hazassagi hullamvolgyben csak elerte a celjat a " kislany" aki akkor mar 26 volt,ket kisgyerekkel,de nem szamitott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!