Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok házasságban gondot okoz?
1 éves múlt, már nem újszülött csecsemő... ekkora koromban engem már néha simán "lepasszoltak" nagyszüleimhez - mindenki jól járt, én már akkor imádtam tatámékat, ők örülhettek mert unokázhattak, szüleim meg nyugiban ki tudtak kapcsolódni.
Mennyire jó baba, van olyan ember, akiben bízik? (nagyszülő, nagynéni, nagybácsi, valaki?)
A baj akkor van, ha a szórakozás mást jelent.
Nekem pl. egy zajos koncert ahol pogo meg csápolás van, nem szórakozás, hanem kellemetlen élmény. A romkocsma, drótsiklótúra, biciklizés, tömegdemonstráció szintén.
Egy igényesebb koncert (Andre Rieu koncertre elmennék egyszer), múzeum, időszakos kiállítás, kastély/várlátogatás (erődlátogatás pedig főleg), rövidebb túra, bűvészműsor, helyi folklórfesztivál (nemzetközi tánccsoportokkal) stb viszont bőven jó.
Keressetek, találjatok közös érdeklődési pontot. Gyerekfelügyeletet pedig bízzátok olyanra aki ért hozzá. Van a környezetetekben hasonló korú gyereket nevelő ember? Na hozzá pl. ő tuti jól vigyáz rá, és a másik gyerek lehet az első haver később.
Nagyszüleim pl. nagynénihez küldték a gyerekeket, ahol kb. 2 azonos korú gyerek volt, és fordítva. Így nagyon szoros lett az unokatestvéri kapcsolat (meg a nagynénivel is), és nagyszülők (és a néniék is) el tudtak menni ide-oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!