Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenthet valami gondot a házasságban az ha az egyik fél nem viseli a gyűrűt?
Nem.
Sok kapcsolatban van, hogy a pár egyik vagy akár mmindkét tagja nem hordja a gyűrűt. Munkakör miatt, testsúly változás, nem szereti az ékszereket, mostanában vizesedésre hajlamos stb.
Nem hinném. Mi itthon egyáltalán nem hordjuk - minek tudjuk, hogy házasok vagyunk :D -, viszont én sokszor vagyok késésben, ilyenkor nyilván az ékszereim az utolsók, amik eszembe jutnak... gyakran marad az is a fiók mélyén.
Nálunk legfeljebb annyi a gond belőle, hogy ha a férjemmel vagyok, könnyen nézhetnek a szeretőjének :D
Egyikünk se hordja, a ferjem a munkája miatt, en meg nem szeretem...
Venni is csak a jelkép miatt vettunk anno, tudtuk, hogy lerakjuk oket a szekrénybe...
A kapcsolatunk nak ettől semmi baja...
Ha csak a gyűrű viselése tartja össze a párt, az nem igazi házasság!
Ha hivatalosan házasoknak számítunk, a gyürü viselésétől függetlenül azok vagyunk.
Ha közösen veszünk gyűrűt magunknak, ám más özünk nincs egymáshoz, nem vagyunk házasok.
Tehát nem a gyűrű viselésétől függ élet- és társadalmi helyzetünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!