Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthet valami gondot a házasságban az ha az egyik fél nem viseli a gyűrűt?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömék már jó ideje házasok de eddig nem vettem észre hogy a feleség nem viseli a gyűrűt. Náluk ő hordja a nadrágot ezáltal néha kicsit le is nézi a férjét. Jelenthet ez valami bajt?

2016. ápr. 3. 23:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Sok kapcsolatban van, hogy a pár egyik vagy akár mmindkét tagja nem hordja a gyűrűt. Munkakör miatt, testsúly változás, nem szereti az ékszereket, mostanában vizesedésre hajlamos stb.

2016. ápr. 3. 23:31
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem jelent. Nővérem se hordja, csak ha megyünk valamilyen családi összejövetelre. Mindig mondja előtte viccesen, hogy na még a gyűrűt felkapja, mert nagymamánk egyből kérdőre vonná.
2016. ápr. 4. 00:01
 3/15 anonim ***** válasza:
94%

Nem hinném. Mi itthon egyáltalán nem hordjuk - minek tudjuk, hogy házasok vagyunk :D -, viszont én sokszor vagyok késésben, ilyenkor nyilván az ékszereim az utolsók, amik eszembe jutnak... gyakran marad az is a fiók mélyén.

Nálunk legfeljebb annyi a gond belőle, hogy ha a férjemmel vagyok, könnyen nézhetnek a szeretőjének :D

2016. ápr. 4. 00:54
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretek gyűrűt hordani, idegesít, hogy ott van valami a kezemen. Ezzel a férjem is tisztában van. Ő hordja a gyűrűt, én viszont nem. Ettől még én nem szeretem őt kevésbé, mint ő engem.
2016. ápr. 4. 02:13
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyikünk se hordja, a ferjem a munkája miatt, en meg nem szeretem...

Venni is csak a jelkép miatt vettunk anno, tudtuk, hogy lerakjuk oket a szekrénybe...

A kapcsolatunk nak ettől semmi baja...

2016. ápr. 4. 04:29
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem hordjuk .dobozban el van téve .mint minden ékszer.
2016. ápr. 4. 05:35
 7/15 anonim ***** válasza:
92%
Nem jelent gondot. Sok boldog házasságban élő nem viseli a gyűrűt kényelmi okokból, még akkor sem ha a másik szívesen viseli az ékszert. Ha esetleg kinézted magadnak a férjet a gyűrű nemhordása még nem jelenthet elhidegültséget köztük.
2016. ápr. 4. 06:07
 8/15 anonim ***** válasza:
90%

Ha csak a gyűrű viselése tartja össze a párt, az nem igazi házasság!

Ha hivatalosan házasoknak számítunk, a gyürü viselésétől függetlenül azok vagyunk.

Ha közösen veszünk gyűrűt magunknak, ám más özünk nincs egymáshoz, nem vagyunk házasok.

Tehát nem a gyűrű viselésétől függ élet- és társadalmi helyzetünk!

2016. ápr. 4. 06:31
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
A menyasszonyi ruhát se hordjuk... attól még szeretjük a férjünket. A gyűrű a gesztus, a ceremóniára kellett. Aki szereti hordani, annak persze jó erzés viselni, de a többiek nem azért teszik félre, mert baj van a kapcsolatukkal.
2016. ápr. 4. 07:46
 10/15 anonim ***** válasza:
En sem hordom mert bedagad tőle az ujjam
2016. ápr. 4. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!