Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenthet valami gondot a házasságban az ha az egyik fél nem viseli a gyűrűt?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősömék már jó ideje házasok de eddig nem vettem észre hogy a feleség nem viseli a gyűrűt. Náluk ő hordja a nadrágot ezáltal néha kicsit le is nézi a férjét. Jelenthet ez valami bajt?2016. ápr. 3. 23:24
11/15 anonim válasza:
Én meg allergiás lettem az aranyra. Tiszta sebes lett a bőröm, így akármennyire is szeretném, nem tudom hordani.
12/15 anonim válasza:
Nem mindegy, ki miért nem hordja. Vőlegényem nem fogja hordani, mert nem tudja magán elviselni az ékszereket (karórát sem, semmit). Attól még tudjuk, hogy szeretjük egymást, és nem attól függ, konkrétan rajta van-e. Vagy az is lehet, hogy vki a munkájából adódóan nem viseli.
13/15 anonim válasza:
23 évig éltünk házasságban... nem is volt gyűrünk. De nem e miatt lett vége.
14/15 anonim válasza:
Én sem hordom. Azért, mert a gyönyörű, brillköves gyűrűmben nem fogok sem mosogatni, sem kertet gazolni, folyton ide-oda letenni pedig nem szeretném, mert még elvesztem.
A férjem sem hordja, mert a munkája miatt nem lehet.
A házasságunkkal egyébként semmi gond sincs.
15/15 anonim válasza:
Szerintem a pasik 95%-a nem hordja, még irodában dolozó sem. Ahogya környezetembe látom a nők sem nagyon, talán ők kicsit többen hordják. Abszolút nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!