Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Összeházasodnátok életetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeházasodnátok életetek első szerelmével?

Figyelt kérdés
Egyetem első évében ismertük meg egymást, 4 éve vagyunk együtt. 1 éve élünk közös albérletben. Nem mondom, hogy nincsenek néha problémák, de eddig mindig megoldottuk. Jelenleg nem látok olyan akadályt a kapcsolatunk előtt, ami szakításhoz vezethetne, mondhatni a mai napig tökéletes párnak gondolom és elmondása alapján ő is hasonlóan érez. Attól viszont parázom, hogy ha elköteleződöm mellette, akkor esetleg akarva-akaratlanul is középkorúként fogok szembesülni vele és nyomasztóan fog hatni rám, hogy bizony egyedül vele próbáltam ki kapcsolatban élni. Mi a véleményetek erről?

2018. júl. 24. 20:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha elsőre megtalàltam volna Őt? Nyilvàn igen. De nem olyan egyszerű elsőre megtalàlni azt akivel majd le akarod élni az életed. Nekem voltak kapcsolataim (max pàr hónaposak), szóval nem komolyak, és max fellàngolàsok, de voltak.

Szerelmes csak életemben egyszer lettem, ő lett a férjem:) Ő 3,5 évvel fiatalabb, semmilyen kapcsolata nem volt előttem. Ismerem magam, és tudom, hogy ha elsőre vele talàlkozom, nem lett volna màsik pasi...egy sem. Nekem soha nem volt célom "kiélni magam" több partnerrel. Egy olyat szerettem volna akivel minden klappol:). Őt sajnos 5 évembe telt megtalàlni, szóval jócskàn nem az egyetlen volt az életemben. Viszont sok szempontból mégis....pl első szerelem, első és egyetlen akivel évfordulót ünnepelhettem, első komoly- több éves kapcsolat, első orgazmus;) , első és egyetlen hàzastàrs:). Minden szenvedés és csalódàs megérte! Lehet, hogy ha nem ezt a rögös utat jàrom be a tàrskeresésben, sose ismerjük meg egymàst...Én sose dobnàm el azt akit igazàn szeretek, csak mert nem volt màs. Mondjuk nekem szex terén is másokkal leginkàbb csak szar tapasztalataim voltak. Jó, a férjem előtt soha. De ezek nélkül se cseréltem volna le őt senki màsért!

2018. júl. 26. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!