Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeházasodnátok életetek első szerelmével?
Tegyük fel együtt lesztek még 30 évig és ő lesz további életed naaagy szerelme.
De az ég világon nem sürget senki, hogy meg kéne házasodni. Együtt vagytok minden megvan a csilivili esküvőn kívül. Bőven ráérsz még ezzel. Főleg, hogy ilyen gondolatok is foglalkoztatnak. Persze tudom....minden csodálatos szuper dúl a love minden mesébe illő, de még nem kéne.
Éjetek még így nyugodtan ráérsz!
Ráértek, hová sietsz ezzel?
Nem.
Nemet mondtam, nem véletlenül, és nem is bántam meg.
Figyelj, más meg azon kesereg középkorúként, hogy randizgatott, járogatott ezzel-azzal, úgymond "kiélte magát", de közben elment mellette az élet, és már túl idős, túlságosan magának való ahhoz, hogy egy olyan társat találjon, akivel családot alapíthatna.
Szóval középkorúként így is, úgy is lesz egy életközepi válságod, amikor az elszalasztott lehetőségeiden fogsz keseregni. Ezért nem azt mondom, hogy mindenképp vágjatok bele, csak azt, hogy ne attól tedd függővé a dolgot, hogy mi fog nyomasztani középkorúként, mert bárhogy is döntesz, valami mindenképp fog nyomasztani.
# 3
Hú, pontosan! Erre jöttem rá én is. Ahogy élsz, valamit nyersz és vesztes, ha tetszik, ha nem. És ahogy mondta, valamit mindig vesztesz is..
Ha most jó, akkor inkább örülj neki. Szerintem probléma nélkül hülyeség lenne szakítani, mert mi lesz x év múlva.. Az a nyomasztás, hogy másra vágysz, vagy valami hiányzik, akkor is rád jöhet, ha most elkezdesz szingliként ész nélkül pasizgatni szerintem.
Nem kell házasodni ameddig meg kétségeid vannak, ilyen egyszerű.
Ettől még lehettek együtt amég jól esik.
Összeházasodtam volna, ma már örülök, hogy nem tettem.
Szerintem már rég rossz egy olyan kapcsolat, ahol egyáltalán felmerül, hogy mással is kipróbálnál ezt-azt. Amikor én szerettem valakit, akkor boldog voltam, hogy nem volt előtte más, hogy ő volt az első, legszívesebben az egész életemet leéltem volna vele.
# 9
Igen, itt ideális helyzetekről beszélsz most, nyilván az lenne a legideálisabb, mert jobban tudnád értékelni, amit, az összehaosnlítási alap mindig jól jön.
De csak ezért szétmenni is hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!