Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne öröljön fel a házasságom? (Iszik a férjem)
Figyelt kérdés
Zsákutcában érzem magam. A férjemmel 15 éve vagyunk együtt 11 éves a kisfiúnk. Mindketten dolgozunk. A gyerekkorunk egyformán szörnyű volt. Mikor összejöttünk nem ivott szinte semmit, Ő volt az akiről el sem tudtam képzelni hogy inni fog. Majd jött a gyerek, lakást vettünk, dolgoztunk, egy peres ügy miatt anyagi gondjaink lettek, amit mostanra kezdünk kiheverni. Kb öt éve kezdett inni, előtte szinte semmi, majd haverokkal bulikba utánna egyedül is. Mintha két ember lenne, hétvégén vagy ha mind a ketten itthon vagyunk segít, takarít, felmos, porszívóz nem is kell kérni. A gyereket elhozta a sulibol eddig, tanult vele. Viszont estére délután elmegy és részegen jön haza, eddig nem kötekedett de egyre jobban, ma kipróbáltam hazajött nem szóltam neki elaludt majd felkelt és minden szó nélkül elkezdte a magáét hogy mikor jöttünk haza a gyerekkel, hol voltunk, csapkod, de soha nem ütött meg. Szívem szerint elmennek mert nem birom a viselkedését ilyenkor, ha szabadnapos vagyok mindig ez a minta. Anyosomék nem élnek, anyukam nagyon szegény őt is mi tamogatjuk, testverem nincs. Azt meg nem akarom hogy elviszem a gyeteket valahova majd vissza kell jönnöm mert egyedül nem tudom a suliba vinni meg dolgozni is menni mivel a munkahelyem negyven kilóméterre van, jogsim nincs, segitség nincs. A beszélgetéseken már túl vagyunk nem ér semmit. Csak én sem szeretnék 35 évesen megörülni. Köszönöm2018. júl. 19. 22:30
21/21 anonim válasza:
Ja, nem vagy felelőtlen, csak épp kiteszed a gyerekedet az alkesz férjed terrorjának.
Felelősségvállalás 100% ;)
Költözzetek el, válj el és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!