Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan ne öröljön fel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne öröljön fel a házasságom? (Iszik a férjem)

Figyelt kérdés
Zsákutcában érzem magam. A férjemmel 15 éve vagyunk együtt 11 éves a kisfiúnk. Mindketten dolgozunk. A gyerekkorunk egyformán szörnyű volt. Mikor összejöttünk nem ivott szinte semmit, Ő volt az akiről el sem tudtam képzelni hogy inni fog. Majd jött a gyerek, lakást vettünk, dolgoztunk, egy peres ügy miatt anyagi gondjaink lettek, amit mostanra kezdünk kiheverni. Kb öt éve kezdett inni, előtte szinte semmi, majd haverokkal bulikba utánna egyedül is. Mintha két ember lenne, hétvégén vagy ha mind a ketten itthon vagyunk segít, takarít, felmos, porszívóz nem is kell kérni. A gyereket elhozta a sulibol eddig, tanult vele. Viszont estére délután elmegy és részegen jön haza, eddig nem kötekedett de egyre jobban, ma kipróbáltam hazajött nem szóltam neki elaludt majd felkelt és minden szó nélkül elkezdte a magáét hogy mikor jöttünk haza a gyerekkel, hol voltunk, csapkod, de soha nem ütött meg. Szívem szerint elmennek mert nem birom a viselkedését ilyenkor, ha szabadnapos vagyok mindig ez a minta. Anyosomék nem élnek, anyukam nagyon szegény őt is mi tamogatjuk, testverem nincs. Azt meg nem akarom hogy elviszem a gyeteket valahova majd vissza kell jönnöm mert egyedül nem tudom a suliba vinni meg dolgozni is menni mivel a munkahelyem negyven kilóméterre van, jogsim nincs, segitség nincs. A beszélgetéseken már túl vagyunk nem ér semmit. Csak én sem szeretnék 35 évesen megörülni. Köszönöm
2018. júl. 19. 22:30
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Félreérthető lett a bejegyzés de látom sikerült a lényeget kiszűrni
2018. júl. 19. 23:30
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Annyira vagy felelötlen h egy agressziv alkoholistával élsz és a gyereked veszélyezteted..
2018. júl. 19. 23:31
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Csináld azt amit a többi nő szokott.

Az első lépésen már túlvagy. Kasztráltad, összetörted, az alkoholba menekült előled. Most válj el tőle, és szidd a szemét férfiakat. A legtöbb nő ezt csinálja.

Nem férfi, társ kell nektek, hanem egy kutya, az jól bírja ha kutyába veszitek, és nem fog inni.

2018. júl. 20. 00:45
 14/21 anonim ***** válasza:
71%

Ha azt akarod, hogy a fiad szóba álljon veled 7 év múlva is önszántából, még most lépj, mert minél később lépsz, annál nagyobbat sérül ő is, de te is.

Egyébként biztos nem volt semmi előjel, hogy ennyire nem bírja a gyűrődést? Nem volt előtte se depresszív hajlamú, vagy bármi ilyen pszichés gondja? Nem dohányzott előtte?

2018. júl. 20. 01:33
 15/21 anonim ***** válasza:
65%
Próbálj meg beszélni vele az alkoholizmusáról. Valószìnűleg tagadni fogja, hogy alkoholista. Beszéld rá, hogy egy hétig/egy hónapig ne igyon alkoholt.
2018. júl. 20. 03:25
 16/21 anonim ***** válasza:
87%
11 éves gyerekhez már sok segítség nem kell. Egyedül is el tud menni az iskolába, meg haza. Tudom, mert én is ebben a helyzetben voltam, nem volt segítség. Én 6-ra mentem dolgozni, a gyerek egyedül kelt, egyedül készült el és indult suliba. Ez megoldható. Keress egy olcsóbb albérletet, egyelőre elég nektek egy szoba. Az is jobb mint ahogy most éltek.
2018. júl. 20. 05:56
 17/21 anonim ***** válasza:
85%
Jó gyenge jellem a férjed. Megold valmit az ivás? Eddig ez ment, de készülj mert lassacskán el fog csattanni az első maflás. Megbocsájtás mert "igazából nem ilyen", második maflás "rossz paszban volt" stb. Nem tudod elképzelni hogy lever egyet? Azt sem hitted hogy valaha inni fog...
2018. júl. 20. 07:23
 18/21 anonim ***** válasza:

Azért ez a helyzet, mert még mindig elviseled.

Ne aggódj, ha elviselhetetlenné válna, az első adandó alkalommal lelépnél szó nélkül a gyerekkel együtt...

Erre szokták azt mondani, "Kell a szar? Kell!"

2018. júl. 20. 08:03
 19/21 anonim ***** válasza:
56%

Egy ekkora gyerek màr nem életképtelen ( ha csak nem annak nevelted). Nem különösebben kell hozzà segítség. 2. osztàlyos korom óta egyedül jàrtam suliba, csinàltam meg a reggelimet, kajàt az iskolàba és mentem haza. Pedig sok esetben nem volt közel.

Èn a helyedben tennék még egy próbàt, beszélnék a férjemmel, hogy menjen elvonóra. Ha visszautasít vagy megint inni kezd, elvàlnék.

A gyereked épsége a legfontosabb. Ha a férjed màr most csapkod, kezd agresszívvé vàlni. Fél- 1-2 éven belül boxzsàkok lesztek. A gyereket sajnàlom, ha nem lépsz azonnal, akkor te leszel a felelős ha bàntani fogja. Az meg idő kérdése.

Amúgy a 4 gyerekes dolog teljesen egyértelmű volt. Tanuljatok meg szöveget értelmezni!

2018. júl. 20. 15:31
 20/21 anonim ***** válasza:

Az elözönek igaza van:

Adj a férjednek egy ultimátumot, hogy vagy kezelteti magát, vagy mentek a gyerekkel.

Ha nem kér professzionális segítséget, akkor meg lpened kell, márcsak a gyerek miatt is.

Ekkora gyerek azért már nem annyira kicsi, hogy folyamtosan vigyázni kellene rá.

Javaslom, hogy ha költöztök, akkor a munkahelyed közelébe menj, akkor nem probléma az iskolába járás.

2018. júl. 20. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!