Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ha valakinek van szeretője? És ha az segít?
Mindenki ítélkezik, de ma már az együttélés nem feltétlenül a házasság is csak színdarab. Hiszen sokszor csak együtt laknak. Például abban az esetben ami miatt kérdezem. Mondjuk ha van egy házaspár, akiknek gyerekei, közös üzlete vagy micsodája is van, de mégsem mindenben jó ez a férjnek. Sokszor érzi úgy, hogy elveszett, és összenyomják a falak. nem kifejezetten ezért lép félre, de ezért ismert meg egy másik nőt, akivel viszonyt folytat, időnként megjelenik nála, és eldorombolhatja a bajait, és szexuális viszonyt folytathat.
Az van vele, hogy sokszor a család és a munka mellett, nem érzi magát kellően férfinak, és így ezt enyhítheti úgy érzi.
Szóval ha tulajdonképpen így, egy titkos élettel leereszti a negatív energiát, a negatív gőzt, a fáradt olajat, és frissíti magát, akkor még jót is tehet a kapcsolatuknak nem?
Az megvan, hogy váláskor a vagyon FELEZŐDIK? (Alap esetben, azon felül lehet szerződést írni, ha ilyen fóbiáid vannak)
Hogy tudná már kisemmizni a nő a pasit, ha mindketten a vagyon felét kapják? Túl sok filmet nézel.
59: Először is nem mellébeszélés, nem csak te vagy a válaszolók között, az egy dolog téged nem érdekel. Másodszor azt hinné az ember, mostanra kitaláltad miért nincs válasz. Mert maximum azt lehetne erre válaszolni, hogy nem tudom. Fogalmam sincs. Nem tudom megmondani. Talán akkor jobb lenne valami ha a feleség is tudná? Kétlem.
Azonkívül nem is mutogatás ez rá, de én azt gondolom bár ez nem az de ha az lenne bizonyos esetben, hogy hagy mutogasson a férj egy idő után a feleségére. Ha az mindent megkapott amire vágyott, és azzal törődött,hogy neki mindig minden megfeleljen,a jelek szerint hiába.
Kérdező, engem is érdekel, hogy ha a feleséged úgyse zavarná, akkor miért nem mondod el neki?
Miért jobb napi szinten az arcába hazudni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!