Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is ezt csinálja a férje, ha összevesznek valamin?
Ha összeveszünk valamin,akkor mindig felhívja a testvérét,még kb.2-3 haverját és mindegyiknek elmondja,hogy összevesztünk és engem szid egyfolytában mindenkinek. Ő csak az ő oldalát mondja mindenkinek. Én soha nem teregetem ki a dolgainkat senkinek,de tenyleg senkinek. Úgy gondolom ez ránk tartozik.Órákon át képes a vitáinkat mindenkinek mesélni,hogy én milyen szemét vagyok,elhord mindennek.
Aztán eltelik pár óra és akkor jaj ne haragudj,szeretlek. Ennyivel el van intézve,holott engem előtte azzal ahogy beszélt rólam,nagyon megbántott.A másik dolog ,meghogy ezeket a dolgokat amiket mond rólam,felnagyítja,hozzátesz,elvesz és közben megaláz.
Mindenkinek ezt csinálja a férje?
Exem is ilyen volt, ő anyjának, mindenkinek panaszkodott.
Aztán csodálkozott, mikor kidobtam a francba.
Nem. Ha ezt csinàlnà, nem lenne a férjem, de a pasim sem...
Normàlis emberi lényekként kommunikàlunk egymàssal, nincs veszekedés soha! Nézeteltérés előfordul minden kapcsolatban. Ha adódik ilyen, azt normàlis hangnemben beszéljük meg. Az ilyen óvodàs veszekedések, kiabàlàs, kinek van igaza, besértődések , màsnak kibeszélés nem a mi stílusunk.
Az enyém az anyját hívta, vagy elrohant hozzá.Kapta is a jó tanácsokat, hogy váljon el.Utólag tudtam meg, hogy 1-2 havernak is panaszkodott. Keresett szeretőt, elváltunk.Utólag tudtam meg, ezt csinálta az első feleségével is.Most már a harmadikat is szidja.
Ne haragudj Kérdező, nem tudlak semmi jóval biztatni, ennek nem lesz jó vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!