Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a férjem éjszaka inkább kiveri minthogy engem "támadna le"?
Melletted csinálja? Engem nagyon izgatna a dolog. Valószínű segítenék neki.
Amúgy meg örülj neki, hogy kiveri nem pedig megcsal, ha nem adod meg neki azt amire szüksége lenne.
a szex és a kiverés teljesen más
mondjuk én az a fajta vagyok aki inkább felkelti a barátnőjét (ő mindig szexelne kb), de megtudom érteni ezt a dolgot is
testileg és lelkileg is teljesen más a kettő
amúgy milyen gyakran csinálja magának?
és éjszaka fent volt, vagy emiatt kelt fel?
Már aludt. Kiment wcre aztan ott...
Megadom neki amit csak tudok. Oralt is. Az analt nem mert ahogy probaltuk az fajt nekem. De azt amugy szeretne. De amiatt lenne??
lehet épp olyat álmodott és fantáziált erről-arról és azért verte ki, vagy az is lehet, hogy nem akarta a testét/testeteket lefárasztani, csak gyorsan végezni és aludni
azért egy 20-40 perces menet az éjszaka közepén még reggel is érezteti a hatását
Ez rendszeres? Mert ha amúgy szexeltek is, akkor verje csak, engem még izgatna is!
Amúgy honnan tudtad meg hogy mit csinál a wc-n????
Én is ugyan ez vagyok. Jobban szeretek maszturbalni mint szexelni
Számomra a szex nem okoz örömöt és orgazmust
Viszont ha magamnak csinalom mindig és sokkal jobb sokkal erősebb
Több dologra tudok tippelni:
- rendszeresség hiánya, esetleges gyakori soknapos-hetes szexmentes időszakok
- nem tudom, milyen a habitusod, de ha esetleges játszmázós, sértődős időszak van, akkor inkább "nem kér" a szexből
Egy új fazon mindenképp feldobhatja a dolgot, ill. próbáld ki, hogy 2-3 naponta kezdeményezel picit.
És legközelebb mindenképp menj utána, ha maszturbálna és fejezd be neki!
Csak ha teszel valamit, akkor fog javulni a dolog.
Hogy megéri-e, azt neked kell tudni.
Sok sikert!
Ui.: az análnak ehhez szerintem semmi köze, láttam feljebb találgattál ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!