Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális, hogy a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a férjem éjszaka inkább kiveri minthogy engem "támadna le"?

Figyelt kérdés
Éjjel 3kor...

2018. máj. 4. 10:02
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
De furcsa amugy. Mert amugy szereti a szexet csak hat nem tudom... en nem tudok eligazodni rajta... es nem fer a fejembe. Hogy vkinek van felesege es nem azt kettyinti hanem inkabb maganak oldja meg sokszor... pedig nem vagyok rossz az ágyban...
2018. máj. 4. 10:25
 12/29 anonim ***** válasza:
45%

Melletted csinálja? Engem nagyon izgatna a dolog. Valószínű segítenék neki.

Amúgy meg örülj neki, hogy kiveri nem pedig megcsal, ha nem adod meg neki azt amire szüksége lenne.

2018. máj. 4. 10:27
 13/29 anonim ***** válasza:
38%
10000%, hogy valami hiányzik. vagy az orál, vagy a kézimunka, vagy valamit nem adsz meg neki. Tudom, mert saját tapasztalat. Én is akkor csinálom. Ha teljes körű lenne a dolog nem répáznék én se...
2018. máj. 4. 10:29
 14/29 anonim ***** válasza:
37%

a szex és a kiverés teljesen más

mondjuk én az a fajta vagyok aki inkább felkelti a barátnőjét (ő mindig szexelne kb), de megtudom érteni ezt a dolgot is

testileg és lelkileg is teljesen más a kettő

amúgy milyen gyakran csinálja magának?

és éjszaka fent volt, vagy emiatt kelt fel?

2018. máj. 4. 10:30
 15/29 A kérdező kommentje:

Már aludt. Kiment wcre aztan ott...

Megadom neki amit csak tudok. Oralt is. Az analt nem mert ahogy probaltuk az fajt nekem. De azt amugy szeretne. De amiatt lenne??

2018. máj. 4. 10:45
 16/29 anonim ***** válasza:
34%

lehet épp olyat álmodott és fantáziált erről-arról és azért verte ki, vagy az is lehet, hogy nem akarta a testét/testeteket lefárasztani, csak gyorsan végezni és aludni

azért egy 20-40 perces menet az éjszaka közepén még reggel is érezteti a hatását

2018. máj. 4. 10:47
 17/29 anonim ***** válasza:
28%
azt miért nem kérdezed meg tőle? a nőket sose értem. az én nejem is inkább hagyja, hogy a budiba verjem, ahelyett, hogy ő csinálná, vagy segítene. és még tud is róla... pl ha menstruál is. inkább menjek csináljam magamnak, minthogy ő fogná és kiverné....aztán meg csodálkozik, hogy ha utána én ugyanezt mondom, amikor 3 emeletet kellene segíteni a 20 kilós csomaggal felslattyogni...de bezzeg akkor nem fáj a fejük, meg nem számít a menstruáció, amikor shoppingolni kell a pénzemből...
2018. máj. 4. 10:49
 18/29 anonim ***** válasza:
59%

Ez rendszeres? Mert ha amúgy szexeltek is, akkor verje csak, engem még izgatna is!

Amúgy honnan tudtad meg hogy mit csinál a wc-n????

2018. máj. 4. 10:49
 19/29 anonim ***** válasza:
30%

Én is ugyan ez vagyok. Jobban szeretek maszturbalni mint szexelni

Számomra a szex nem okoz örömöt és orgazmust

Viszont ha magamnak csinalom mindig és sokkal jobb sokkal erősebb

2018. máj. 4. 10:58
 20/29 anonim ***** válasza:
78%

Több dologra tudok tippelni:

- rendszeresség hiánya, esetleges gyakori soknapos-hetes szexmentes időszakok

- nem tudom, milyen a habitusod, de ha esetleges játszmázós, sértődős időszak van, akkor inkább "nem kér" a szexből

Egy új fazon mindenképp feldobhatja a dolgot, ill. próbáld ki, hogy 2-3 naponta kezdeményezel picit.

És legközelebb mindenképp menj utána, ha maszturbálna és fejezd be neki!

Csak ha teszel valamit, akkor fog javulni a dolog.

Hogy megéri-e, azt neked kell tudni.

Sok sikert!

Ui.: az análnak ehhez szerintem semmi köze, láttam feljebb találgattál ezen.

2018. máj. 4. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!