Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom nem olel at ejszaka. Hogy tudnek igy elaludni?
Napi hiszti rinya.
Éjszaka aludjál kislány, és ne várd el, hogy ölelgessen a párod. Látom, jó sok szabadidőd van.
Ja, és szerintem kamu kérdés! Itt a TAVASZI SZÜNET. :D
Lehet átölel, de az ember forgolódik ám álmában.
31/f
En 22/L
Parom 26/F
"tudom hogy nem olel at es ez rosszul esik"
Női hiszti 1001-ik példája, ki nem sz@rja le mit érez a másik,mi a jó neki, a lényeg, hogy NEKEM valami nem tetszik, tehát a másik rossz, gonosz és nem adja meg, ami jogosan járna...
Vegyél a játékboltban egy naaagy plüss mackót, lehetőleg olyat, amelyik ölelni is tud (ha már van ilyen) és éld ki azon az ölelésmániádat.
Mi mindig ölelve alszunk el, reggel meg egymásnak háttal kelünk. Tuti megszállja az ördög és elhúzza mellőlem. :O
Kérdező, ne legyél már ennyire butus. Az ember álmában ösztönösen vesz fel kényelmes pozitúrát. Sőt, simán lehet az is, hogy álmodban pl. te nem hagyod, hogy átkaroljon, mert ilyen is van. Reggel meg nem fogsz rá emlékezni.
Nekem is egy csomószor mondja párom, mikor később alszik el, mint én, hogy odabújt volna, de nem hagytam. :) Megesik.
Örülj neki, hogy alvás előtt odabújik és átölel, mert sok férfi ezt sem teszi meg kényelmi szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!