Hogyan tudnék elaludni meztelenül?
Figyelt kérdés
Nyaranta mindig megpróbálok meztelenül, de valahogy sosem sikerül. Vagy nem tudok elaludni, vagy felébredek az éjszaka közepén. Hogyan tudnék hozzá szokni?2017. máj. 31. 20:05
1/16 anonim válasza:
Miért nem sikerül elaludni? Mi zavar?
Én nem szeretek meztelenül aludni, mert kellemetlennek érzem, de ha már csak egy póló is van rajtam akkor teljesen jó.
2/16 anonim válasza:
Feltehetően úgy érted, hogy a testedet fedő ruhanemű vagy takaró hiányában. Ha nem megy, ne erőltesd. Az emberek egy része képtelen úgy elaludni, hogy valami textilneműt ne érezzenek a bőrükön.
3/16 anonim válasza:
Nekem nem okoz gondot, szóval nem tudom, mi lehet a probléma.
Viszont ha neked ez ennyire nem jó, akkor ne aludj meztelenül.
4/16 anonim válasza:
Én meg csak meztelenül vagyok képes aludni, vagyis boxerban is elalszom, de nagyon rosszul alszok úgy...
5/16 anonim válasza:
Én télen-nyáron meztelenül alszom.
Viszont egy párszor eszembe jutott már milyen gáz lenne,ha mittudomén kigyulladna a ház és ki kéne rohanni...
6/16 anonim válasza:
5. Ja vagy ha valaki benézne, mert nyáron nyitva van az ablak és fel van húzva a redőny
7/16 anonim válasza:
6: Hát nálunk az 5. emeleten nincs ilyen veszély, hogy benéz valaki :D De amikor családi házban, utcafronti szobában aludtam, akkor sem féltem ilyentől, mert volt sötétítő függöny :)
8/16 anonim válasza:
Ha álmos vagy, elalszol, akármiben vagy (nem vagy).
9/16 anonim válasza:
Én is próbálgatom magam a dolgot, elaludni el tudtam, de úgy ébredtem reggel, hogy visszavettem a pólóm. Eddig csak úgy tudtam meztelenül aludni, ha volt mellettem egy szintén meztelen pasi (értitek).
10/16 anonim válasza:
Keress magadnak valakit, ha a pároddal alszotok úgy, akkor bizony teljesen természetes lesz a dolog. :D Na meg ki az az őrült aki utána felöltözik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!