A legtöbb ember miért szégyell meztelenül lenni?
Mármint nem arra gondolok, hogy miért nem úgy sétál az utcán :D
De sokaknak a párjuk előtt való levetkőzés, orvos előtt vagy műtét alkalmából szükségszerű meztelenre vetkőzés vagy egy közös zuhanyozó, öltöző is problémát okoz.
Miért van ez belénk nevelve?
A társadalom, a reklámok nagyon sok gátlást nevelnek egy emberbe. Lásd, ha már nem olyan lapos a hasad, mint Caranak, akkor te már nem érsz annyit.
Másrészt vannak félénkebb, visszahúzódobb emberek, akiknek ilyen a természete.
7_es. Éppen fordítva, Aki nem szeret meztelenkedni mások előtt, az kapott otthon jó nevelést! Függetlenül attól, hogy milyen az alakja.
Az viszont már más dolog, ha valaki az orvosnál vagy, ha szükséges, közös fürdőben sem vetkőzik le. De ilyen helyzet ritka.
Egyest lepontoztátok pedig igaza van. Nekem is ez a problémám.
Kockás has megvan, izmos kar, láb megvan. Nem vagyok a világ legjobb képű pasija, de szerintem átlag felett vagyok ilyen téren is. Viszont nekem is olyan szőrös ott lent. És nem azzal van a baj, mert mindenhol máshol borotválkozok. Hónalj, intim részek nincs semmi gáz. De a fenéknél aki borotválta tudja milyen mikor nő vissza. Nekem nem éri meg. Viszont nem is szívesen mutogatom meztelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!