Valóba így van, hogy a legtöbben szégyenlősek ruhátlan szituációban, és sokáig én is az voltam kissé. Más-más oka lehet ennek, neveltetéstől a média hatásain át egészen a rossz vagy legalábbis hibás értékítéletig.
Én is csak késő kamasz koromban kezdtem nyitottabb lenni, gátlások nélkül használni a közös öltözőt, zuhanyzót, kipróbálni a nudista fürdőzést, napozást. Megérte "ránevelni magam", mert ma már egyáltalán nem vagyok szégyenlős ilyen helyzetekben.
2017. márc. 19. 23:34
12/17 anonim válasza:
nekem igazából csak az volna problémám,hogy feláll.
ami mondjuk a ffi őltözöben azért nem volna túl szerencsés.
azt hinnék buza vagyok,pedig nem.
2017. márc. 22. 00:00
13/17 anonim válasza:
#12-es, akkor neked egy nudista hely vagy ilyen strand kifejezetten veszélyhelyzetet jelentene. :) Tarts "edzéseket" ruha nélkül! :)
2017. márc. 22. 00:10
14/17 anonim válasza:
Jól mondtad kedves kérdező. Ez belénk lett nevelve. Illetve a társadalmi elvárásokkal is szembe megy. Mondjuk ha az lenne az elfogadott hogy mindenki meztelenül járkál bárhol és bármikor ( mert ezt nevelik belénk születéstől kezdve) akkor arra néznél furcsa szemmel aki ruhát vesz. Nem beszélve a szégyenlősségről ami szintén nevelés kérdése.
2017. márc. 22. 09:18
15/17 anonim válasza:
Bele nevelődött az emberekbe a prűdség, és ez ma sincs másképpen.
Én 16 éves korom óta amikor csak lehet meztelenül vagyok, ma így nevelem a gyerekeimet is...
2017. márc. 23. 23:12
16/17 anonim válasza:
Nem tudom, talán mert a meztelenséget azonosítják a szexszel. Meg divat álerkölcsös konzervatívnak mutatni magad és kialakult egy elvárás, hogy soha ne legyél sehol meztelenül. Mert az már magamutogatás. Nálunk nincs kulturált meztelenkedés, úgy mint a nyugatiaknál. Csak egy példa Finnországban meztelenül szaunáznak, ahogy kell. Általában elszeparálják a nemeket, de baráti társaságban simán vegyesen. És nem fullad orgiába. Csak magyarázd meg egy átlag magyarnak, hogy az hogy meztelenül van valaki nem egyenlő a szexuális izgalommal. Meg még ami lehetséges, hogy az emberek el vannak idegenedve egymástól, nagyon kevés az erős összetartó közösség, az emberek nem bíznak egymásban, és ezért talán nem is vetkőznek le szívesen egymás előtt.
2017. márc. 29. 07:10
17/17 anonim válasza:
Én szeretek meztelen lenni többnyire mindig így vagyok 36N
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!