Hogyan tudnék elaludni meztelenül?
Figyelt kérdés
Nyaranta mindig megpróbálok meztelenül, de valahogy sosem sikerül. Vagy nem tudok elaludni, vagy felébredek az éjszaka közepén. Hogyan tudnék hozzá szokni?2017. máj. 31. 20:05
11/16 anonim válasza:
Vagyis vesz magára valamit, na.
12/16 anonim válasza:
Meztelen aludni , jó, kényelmes
Hozzá kell szokni
13/16 anonim válasza:
Azt hiszem, attól félsz, hogy megláthat valaki!
Szégyenlős vagy, és az jár a tudatalattidban, hogy mi lesz, ha lerógod a takarót, és belát, vagy bejön valaki!
14/16 anonim válasza:
Egyszer én is megpróbáltam, mert olvastam, hogy úgy sokkal jobban lehet elaludni. Hát én egy órát forgolódtam, és nem bírtam elaludni. :D Úgyhogy magamra kaptam gyorsan valamit. Nem tudom minek a kérdése ez? Megszokás, adottság? Ha nem tudsz meztelenül elaludni, felesleges erőltetni szerintem, nekem is kell egy boxer meg egy póló, és akkor már tudok aludni.
15/16 anonim válasza:
14. Szerintem nincs ilyen általános szabály, hogy így vagy úgy jobban tudsz aludni, mindenki úgy alszik a legjobban ahogy kényelmesen érzi magát, én meztelenül érzem jól magam.
16/16 anonim válasza:
Persze, hogy nincs erre szabály. Ezért mondtam, hogy úgy aludjon, ahogy neki kényelmes. Szerintem a legfontosabb, hogy jól aludjon, és reggel kipihenten ébredjen. Hogy közben van-e rajta ruha vagy nincs az már mellékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!