Meztelenül alvók, ha nem egyedül vagytok, akkor hogyan oldjátok meg, hogy más ne lásson titeket ruha nélkül?
Engem nem zavar, ha meglátnak!
Ha annyira nem akarod, hogy lássanak, akkor leülsz az ágy szélére, és a fenekedet megemelve az alsót le tudod venni, és úgy bebújni a takaró alá!
Ha másnál alszom - vagy ha valaki nálam alszik - és mindezt közös szobában, netán agy közös fekhelyen tesszük, akkor bizonyára közeli és jó barátságban lehetünk, tehát tudja rólam, hogy meztelenül alszom, és nem kell arról gondoskodnom, hogy ne lásson meg.
Szobatársakkal csak táborban és kiránduláson fordult elő, akik amúgy is gyakran láttak az öltözőben, közös zuhanyzóban ruha nélkül. Szóval nem voltam még olyan szituban, ahol ez kínosnak éreztem volna. Nem szoktam idegenekkel együtt aludni.
Ha mégis adódna ilyen helyzet, bizonyára meg tudnám oldani. Engem nem zavar, ha meglátnak meztelenül, de én nem szeretnék másokat zavarni vagy zavarba hozni ezzel.
#8-as vagyok, elírtam: *egy közös fekhelyen.
("Egy" helyett "agy"-at írni = egyagyúság.)
vendégsében:alkalmazkododk,és huzok legalább gatyát.
nem aludtam szobatársakkal,úgyhogy nem tudom. vagyis aludtam,de akkor kicsi voltam és hordtam pizsit.
ha nálam van vendég akkor alkalmazkodjon hozzám,vagy ne,de nálam nem én fogok alkalmazkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!