Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a férjem éjszaka inkább kiveri minthogy engem "támadna le"?
Figyelt kérdés
Éjjel 3kor...2018. máj. 4. 10:02
1/29 anonim válasza:
nem normális, nyilván nem adsz meg neki valamit, ami neki jó lenne, így inkább magának oldja meg. valahogy ismerős helyzet... (36F)
2/29 A kérdező kommentje:
Nem hiszem. Tudja, hogy szeretem az éjjeli szeretkezést... már többször volt rá példa s mindig dicsértem... de az ilyen, amikor magának oldja meg, mindig olyan szomorúvá tesz...
Biztos, hogy velem van a probléma? (Azért nem egy tipikus pasi...)
2018. máj. 4. 10:08
3/29 anonim válasza:
Vagy csak gyakran elutasítottad már és nem akar nyaggatni hajnal 3kor. Amúgy benne lennél, ha rádmászna akkor?
31/f
4/29 anonim válasza:
Egyik oldalról nézve normális, ha a helyzet nem normális...de nyugodj meg, ha eseti a dolog, mert sokan kiegyensúlyozott nemi élet mellett is rárántanak...hidd el.
5/29 anonim válasza:
Nem normális. Beszélgessetek erről!
6/29 anonim válasza:
Hmm... Akkor támadd le te vagy kérdezd meg.
31/f
7/29 anonim válasza:
"vagy csak gyakran elutasítottad már és nem akar nyaggatni hajnal 3kor. "
pontosan. vagy nem csak hajnali 3-kor, hanem amúgy is. a sok elutasítás lehet oka. ("fáj a fejem", "megjött", "viszket a bokám", "fáradt vagyok")
8/29 A kérdező kommentje:
Ő amúgy sem az a letámadós típus. Korábban nagyon zárkózott volt. De rosszul esik, hogy míg más férfi kezdeményezi a szexet a barátnőjével/feleségével nálam nekem kell utalni rá... ez fárasztó egy idő után...
2018. máj. 4. 10:15
9/29 A kérdező kommentje:
És nekem nagyon fura, hogy inkább maga oldja meg. Számomra nem normális... ahelyett hogy ott vagyok én... aki tudja, hogy szeretem ezeket az éjjeli akciókat.. szinte jobban mint egy faraszto nap utan
2018. máj. 4. 10:17
10/29 anonim válasza:
micsoda gond :D Nálunk ez fordítva van. utalhatom én a nejemnek, aki általában baxik rá... ha ennyire gond a dolog, szivesen befogadlak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!