Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akik (vagy a Párjuk) váltott műszakban dolgozik?
Mennyire van hatással a házasságotokra az, hogy havonta pár éjszakát külön töltötök, nem vagytok minden hétvégén együtt? Megszokható? Ront valamit a kapcsolaton?
Egészségügyisnek tanulok, házasság előtt állunk a Párommal, ő pénzügyis, így csak hétköznap nappal dolgozik, de én a későbbiekben fogok hétvégén és éjszaka is dolgozni. Aggódom, hogy mennyire lesz kihatással a házasságunkra. Amióta együtt vagyunk, mindig összebújva alszunk, így nehéz lesz megszokni, és nem tudom, hosszú távon ez, illetve a külön töltött napok milyen hatással lesznek ránk, főleg, ha gyerekeink lesznek.
Én még csak most fogok kezdeni. Párom nem sajnálja, majd sokat bejár (nagyon kis osztályon dolgozom majd, csak elektív műtétek, nincs meg a felszerelés h annyi és olyan sürgős betegeket fogadjuk)
A családi ünnepek evidensek h mindig az enyéim lesznek, mert nincs gyerekem, és nem is tervezek.
Ő tényleg ezen nincs fennakadva, bár én a munkahelyemtől 3 percre lakom. És ha átmegyek a Neurológiára, onnan át tudok integetni neki :D
Ne aggódj, ez nem a világ vége. És sok sikert a tanulmányaidhoz, és a munkához :*
22L/diplomás ápoló.
Hosszú távon még jó is tesz ha nem minden este vagytok együtt. Kell egy kis "szabadság" mindenkinek.
Dolgoztam így, nem volt rossz.
A férjem sportoló, kosárlabdázik. Lenyom évi 50-60 meccset, felét idegenben. Nyáron 6 hét edzőtábor, télen 2. Nemzetközi kupasorozat miatt hétközi meccsek, külföldön is. Közben napi 2 edzés + kondícionális felkészülés. Van, hogy este fél 10-kor jön haza olyankot r is, amikor csak egy "szimpla" hétköznap van. Ha meg utaznak, arról ne is beszéljünk...
A felnőtt lét nem leányálom.
Párom 4 műszakban dolgozik, utálom de ez van.Az éjszakás után mindig nagy boldogság együtt aludni.
Ha délutános általában megvárom de akkor nagyon fáradtak vagyunk már.Én hétköznap délelőttönként dolgoztam most gyed-en vagyok.
Szóval nem jó de alkalmazkodunk a helyzethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!