Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan hogy azért szakítottál a pároddal mert sokat dolgozott vagy váltott műszakban dolgozott?
Nem minden ember 8-tól 4-ig van bent a munkahelyén,hanem sokszor 12 vagy 24 órában.
Rosszabb esetben hetekig haza sem tud menni.
Sok munkahelyen nincs hétvége,karácsony,szilveszter,stb,hanem akkor is bent kell lenni.
Volt már olyan hogy emiatt szakítottál a volt pároddal?
Nem szakitottam senkivel ez miatt.
Vendéglátásba melozom,12órába,nincs karácsonyon és húsvéton na meg szilveszteren kivül semmilyen ünnepem.Mégse dobott még ki senki ez miatt.
Közvetetten igen. Gyári munkás volt, szalag mellett. Értem én, hogy fárasztó egész nap egyhelyben állni, tönkreteszi a lábakat, visszerek, stb, de nem fogadom el, hogy ez ok legyen arra, hogy soha semmit nem csinálunk. Ő ehhez fáradt, ahhoz nincs kedve, a mozi drága, fáj a lába a sétához stb stb, még egy fagyit megenni vagy a sarki kocsmába se bírtam lerángatni. Elegem lett, leléptem.
Olyan helyzetbe viszont soha nem kerülnék, hogy hetekig nem jönne haza a párom, mert nem megyek bele olyan kapcsolatba, ahol a pasi messze dolgozik. Az ünnepeket meg meg lehet oldani, én is dolgoztam vendéglátásban, de arra mindig mindenhol figyeltek, hogy senki ne legyen bent Szenteste és Karácsony mindkét napján is, a háromból legalább az egyik szabad volt. A Szilveszter engem nem érdekel, programot csinálni meg nem csak hétvégén lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!