Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 12 órázás váltott műszakban?

12 órázás váltott műszakban?

Figyelt kérdés
Hamarosan kezdek egy gyárban,12 órázás,de gépkezelő leszek,elvileg lesz néha hajtás is,a fizetés nem rossz,2 hónapot kell lehúzzak egyhuzamban így,utána 1 hónap teljes pihenés,utána pedig suli,Jelenleg 88kg vagyok,50g zab a napi ch bevitelem,400g hús 90g fehérje meg néha 6-8 tojás plusba,szálkásodok,de alapból is látszott a kockás hasam,szép nagy hát,comb,szóval eléggé kevés kalória kell így,hogy semmit se csinálok,csak edzek.Tudom,hogy meg kell emeljem a fehérje szénhidrát és zsír bevitelemet majd ha munkába állok,arra lennék kíváncsi,hogy ti hogy bírtátok az ilyen melót?testetek hogy reagált rá?Dolgoztam 3 műszakban,egész nap gépeket pakoltam(vas megmunkálás) de nem bírta a testem,adtam le folyamatosan az izmot és csak zsírosodtam.

2017. máj. 31. 17:28
 1/4 A kérdező kommentje:
90g fehérjepor*
2017. máj. 31. 17:28
 2/4 anonim ***** válasza:
3műszakban dolgozok ha rendesen alszol eszel akkor nem kéne h probléma legyen.Igaz én már vagy 2 éve csak szinten tartok kb.:D
2017. máj. 31. 18:34
 3/4 anonim ***** válasza:

a forma lesz szerintem a legkevesebb.

az aktív munkával teli pörgősebb 12 órázás úgy megtör lelkileg,hogy se az edzés,se az étrend betartás nem fog érdekelni,csak hogy a kis szabad idődben fekve nézd a tv-t meg hogy aludj.

2017. máj. 31. 22:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Korbács csak nem tapasztalat?? az átlagembereknél talán így van.
2017. jún. 1. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!