Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők/férfiak akik éjszakai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/férfiak akik éjszakai műszakban dolgoztok, a párotok nem hidegül el emiatt? Van valamilyen negatív hatása a kapcsolatra ha éjszakázom?

Figyelt kérdés

Egy éve élünk együtt, a párom nagyon ragaszkodó típus kirázza a hideg is a tudattól,hogy nélkülem aludjon el. :D

Viszont most leszek nővérke, nem tudok alóla kibújni. Remélem nem folyton kellene,éjszakás műszakban dolgoznom.

Nálatok volt ebből probléma?

2018. ápr. 17. 10:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, párom dolgozik éjszakában (is).

Olyan szempontból vacak, hogyha ő éjszakás, és én is épp dolgozom, akkor jóformán nem is találkozunk napokig, és nyilván együttélésnél ez nem a legjobb, hogy szó szerint váltjuk egymást.

A nélküle alvás is rossz, bár nyilván ahhoz muszájból hozzászokik az ember. De az állandó éjszakázásban az a necces szerintem, ha a másik ellenkező rendben dolgozik, mert nem nagy kapcsolat az, ahol nem látjátok egymást...

Ha nem folyamatosan leszel éjszakás, akkor erős kapcsolat esetén nem szabad, hogy ezen múljon.

2018. ápr. 17. 10:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Hàny èves, 2? Akkor még érthető lenne.

Abszolút semmilyen negatív hatása nincs, mégis mi a bánatért hidegülne el?????

2018. ápr. 17. 11:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Egy finomítóban dolgozok, 12 órában, 2 nappal, 2 éjszaka, négy szabad. A párom hagyományos 8-16 munkarendben hivatalnok, ráadásul más városban. Hetente tudunk találkozni. Minden második hónapban a miénk majdnem minden hétvége, a többi héten 1-1 estére/éjszakára tudunk együtt lenni. Mellette esti képzésre is járok.

Én mégsem cserélnék vele, mert munkaórára többet dolgozok ugyan, mint Ő, viszont 4 napom szabad és kb 14-15 napot dolgozok egy hónapban. Akárhogy nézem, kényelmesebb. Megoldjuk. Nem ezen múlik. Akik együtt akarnak lenni azok együtt is vannak.

2018. ápr. 17. 12:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Biztosan nem mindig éjszakába leszel beosztva, amennyit pedig be leszel, azt ki lehet bírni.

Volt egy gyári melós párom, aki három műszakban dolgozott, vele nehéz volt, de megoldottuk. Nyilván az volt a legjobb, ha délelőttös volt. Ha délutános, akkor már csak éjszaka adott egy puszit elalvás előtt (pont akkor ért haza mindig), ha éjszakás volt, akkor váltottuk egymást az ajtóban.

Aztán volt egy nyomozó párom, aki "készenlétben volt" hetente néhány napot. Ez azt jelenti, hogy otthon van, de bármikor behívhatják bűneset miatt és neki 1 órán belül el kell indulnia. Sosem aludtam jól mellette ezeken az éjszakákon, főleg amikor behívták és azt sem tudtam milyen ügyhöz, hova megy, mikor jön. Rengeteget aggódtam miatta. Ez viszont nem egy olyan általános eset.

Összességében abszolút megszokható, nem egy nagy dolog, ha az egyik fél olykor éjszaka is dolgozik, főleg ha mindezt kiszámítható helyen és időben teszi.

2018. ápr. 17. 19:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Ápolónő voltam én is. Ebben a szakmában nem szoktak a srácok nagyon kapkodni a lányokért. Nemcsak az éjszakázás a gond hanem az is, hogy a nappali műszak után is csontig fáradtan megyünk haza. Az én évfolyamomból nagyon kevesen maradtunk a szakmában. Bennem nagyobb volt az affinitás a munkám felé, így amikor besokalltam a vitáktól akkor elváltam. Ez 12 év után történt 2 gyerekkel
2018. ápr. 19. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!