Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek férfiként optimális idő a 35-40 éves kor a családalapításra?
Nem értem,hogy miért nincs párod?
Az az indok,hogy Te csak majd 3-4 év múlva jutsz el oda,hogy lakásod legyen, családot alapíts, nem elég indok erre.
Racionálisan gondolkodsz, ez érthető, de talán nem kellene ennyire mégsem szempontok alapján tervezned.
28 évesen csak hajtasz, nem is ismerkedsz? És ha később ez nem fog könnyen menni?Paranyszóra/időre nem hiszem,hogy tudsz barátnőt találni.
Lehet,hogy kicsit torzítok, de most tudatosan dolgozol, tepersz ezerrel, félreteszel minden fillért. Aztán amikor meglesz a lakás, ami esetleg mindig távolabb kerül Tőled az emelkedő árak miatt, majd ráállsz arra,hogy barátnőt keresel. Megfelelő feltételekkel. Olyat, aki hozzád hasonló egzisztenciával rendelkezik, aki fel tud valamit mutatni,és még nincs gyereke, de szeretne.
Akkor majd belehúztok mert a /biológiai/ óra ketyeg.
A terved nem rossz, de ha porszem, kerül a gépezetbe és mégsem sikerül minden időre társ/család nélkül maradhatsz.
Ahogy előttem is írták, komoly kapcsolatok már hamarabb kialakulnak,egyre kevesebb esélyed lesz 32-35 évesen megfelelő kapcsolatot kialakítanod.
Az számodra miért elképzelhetetlen,hogy ismerkedsz, és esetleg a lánynak is van valamennyi alapja ahhoz,hogy ketten bele tudjatok vágni egy lakásvásárlásba?
5 évvel korábbra tenném azt, hogy mi az "ideális"
"na meg nem is váratnék valakit hosszú éveken át" - ez nagyon fura nekem: együtt lenni valakivel, akit szeretsz, nem "váratás". Egyébként 4-5 év kettesben a pároddal szerintem KELL is a jó házassághoz - persze, ha csak magánovit szeretnél, az más:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!