Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiak 38, a nők pedig 22-23 évesen a legalkalmasabbak a családalapításra, akkor miért? (többi lent)
Pampog itt néhány 20-24 éves pasi, hogy néhányan a 25 körüli nők közül 30 körüli férfiakkal járnak?
Mindenki magyarázza a szexuálpiaci értéket, hogy a nőknek 23 felett már csak lefelé, a férfiak azonban 38 évesen vannak a csúcson, akkor úsznak a 18-22 év közti nők figyelmében és kezdenek családot alapítani.
De vajon kivel? A 18-22 közti nőkkel, mert a 23 éves már "öreg"?
Vagy ne adj isten, a "lezuhant, szexuápiacilag értékcsökkent" 28-30 éves nőkkel? De nem azt papoltátok itt eddig, hogy az már a kutyának se kell?
24 vagyok, a párom 31, de rendszeresen zaklatnak itt a GYK huszárok, hogy hogy mertem 7 évvel idősebb férfival kapcsolatot kialakítani, mikor a 24 éves srácok még csak puncit se láttak, és a "taták" megint elkapkodják a fiatal (jé, ilyenkor fiatal vagyok?!) nőket, nekem arra kéne gondolni, hogy a korosztályomnak is jusson...
Most akkor hol a logika?
Senki sem pattog egy 24 éves nő, 31 éves férfi kapcsolata miatt. Nem tudom, te hol élsz, itt lehet vannak akik 20-as éveikben lévő pasik és siránkoznak mert nem jut nekik nő. És? Ha siránkoznak akkor jobb lesz? Akkor megváltoznak a természet törvényei? Nem. Szóval tök mind1.
Sőt, már 10-15 év korkülönbség is teljesen elfogadott. Talán ilyen Andy Vajna és Timike kapcsolatán botránkoznak, a 40 év korkülönbség az már sok. Botránkoznak egy gusztustalan gold diggeren. De attól még nem változnak a tények. Hiába siránkoznak, attól még Timike az öreg vagyonos pasit választott a fiatal suhanc helyett. Lehet, hogy a pénzéért, de a ténylen nem változtat.
Nincs logika. Az itteni pasik (nem férfiak) létrehoztak maguknak egy alternatív valóságot, ami képes a valóság miatti szorongásukat csökkenteni. Gyakorlatilag egy projekció az egész. Ne foglalkozz vele, a kemény gyakorlatban egy egy lighty eset, mifelénk a hétköznapok úgy telnek, hogy valaki ezt egy órán keresztül ecseteli és ezalatt 4x küld el a k... anyádba, majd a végén, mivel nem szólhatsz vissza, helyeslően bólogat, hogy nalátja, igazam van.
Kemények a beteg emberek.
"Mindenki magyarázza a szexuálpiaci értéket,"
Elnézést, ezek szerint neked még nem tűnt fel h a GYIK bizonyos % a egy vicc oldal.
-Mert ha férfi többlet van és nem jut nő az a baj.
-Ha egy pasit nem érdekelnek kimondottan a magyar nők az a baj.
-Ha bár férfitöbblet van de rúgjunk mán bele a melegekbe is.
-Meg itt vannak még a gonosz Soros telepítette külföldiek.
Ezt az egészet ugyanaz a kb 50 ember csinálja az elgurult gyógyszeres elméleteivel aki még életében nem nyalt ki senkit.
Ezért haragszanak ők az egész világra.
A pszichológiában ezt hívják projekciónak.
Ki kell röhögni őket és csá.
Honnan veszed, hogy a férfiak 38 évesen vannak a csúcson?
Ezt a sok későnkezdő lúzer gondolja, hogy elhitesse magával, hogy nem csúszott le semmiről.
A férfiak 28 évesen vannak csúcson, ezért is zsebelik be ilyenkor a legtöbb csinos, fiatal lányt. Később csinos fiatalért(aki magukert szereti őket) már vért izzadnak, kevésbé csinos kevésbé fiatalért viszont nem nagyon kell megküzdeniük.
Tessék, én ugyanezt látom a valóságban is. Még a harmincas nők sem nagyon akarnak 40 körüli férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!