Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek még 43 évesen van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek még 43 évesen van még esélyem családalapításra?

Figyelt kérdés
43f vagyok ,elváltam egy 15 éves házasságból. Gyermekem nincs az exemnek nem lehetett. A koromhoz képest többen jóképűnek tartanak és egészséges vagyok. Szerintetek van még esélyem olyan nőknél aki velem alapítanának családot,nem vagyok ehhez túl öreg?
2018. jan. 13. 16:12
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
66%
Nem hiszem, apamnak is 40 felett lett gyereke a masodik felesegevel.
2018. jan. 13. 16:15
 2/26 anonim ***** válasza:
17%
Van esélyed! Egy 43 éves férfinak még bőven lehet gyereke, még egy 70 évesnek is... a klimax csak a nőknek hoz terméketlenséget.
 3/26 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem 43 évesen már öreg vagy apának.

Legjobb esetben 45 évesen születhet gyereked. 65 leszel mire felnő...

4/26 anonim ***** válasza:
58%
Néhány harmincas gyermektelen szinglinek ideális vagy családalapításra.
 5/26 anonim ***** válasza:
50%
Van esélyed, természetesen. Van olyan ismerősöm, akinek 50 éves korában született meg az első gyereke, szóval semmi sincs veszve.
2018. jan. 13. 16:18
 6/26 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem is van esélyed. Simán. Írod is, hogy jóképű, egészséges vagy. Az sem mindegy, hogy az elmúlt 15 évben nem szingli voltál, hanem házasságban éltél, érthetsz a nők nyelvén is.

Csak nyisd ki jobban a szemed, és ne csak a huszonéves korosztályt "nézegesd" (persze jól kinéző negyvenesként még ott is lehet esélyed)

Hajrá :)

2018. jan. 13. 16:19
 7/26 anonim ***** válasza:
52%
Van esélyed. Nem vagy túl öreg.
2018. jan. 13. 16:20
 8/26 anonim ***** válasza:
51%
Ez azért nehéz eset, mert nehéz megkülönböztetni, hogy csak a családalapítás miatt akar-e valaki veled lenni, vagy egyébként is téged akar. Én úgy gondolom, hogy baromi nagy felelőtlenség gyereket vállalni csak azért, mert gyereket akarsz. Gyereket mindig csak stabil kapcsolatba, ahol egymást is szeretitek nem csak a gyereket. Meg persze a másik oldal is nehéz eset, mert te is könnyen beleeshetsz abba a hibába, hogy egy szinte igen nővel alapítasz családot, pusztán mert nagyon gyereket akarsz, de a nőt magát nem is szereted annyira.
2018. jan. 13. 16:20
 9/26 anonim ***** válasza:
63%

Már hogy ne lenne esélyed!

Nagyon is.

Nézd csak meg a társkereső oldalakat, hány olyan 30-40 közti nő van, aki kifejezetten, 40-es korosztályt jelöli meg ideális jelöltként, illetve a gyermek címszóhoz "mindenképpen szeretnék", vagy "majd szeretnék" opciót választja!

2018. jan. 13. 16:22
 10/26 anonim ***** válasza:
65%

Azt mondom, hogy van esélyed. Végülis gyereket nemzeni 60 évesen is tud egy férfi. De iparkodnod kell, mert mire megismerkedsz valakivel, akivel eltudjátok képzelni a közös jövőt, eltelik pár év.

Ugyhogy húzzal bele:)

2018. jan. 13. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!