András68 kérdése:
45 évesen van még esélyem megismerkedni egy olyan nővel aki komolyan gondol egy családalapításra?
Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 16:47
2/11 anonim válasza:
ha gyermektelen vagy akkor könnyen
3/11 anonim válasza:
Simán.
Bár egy 40-es nő már nem biztos, hogy vígan menne bele egy gyerekvállalásba, de ha találsz egy 30-ast akkor még sima ügy.
Ha meg huszonéves lenne akkor ő még valószínűleg gyerekvállalás előtt áll, és ha nem érdekli a korkülönbség akkor a válasz magától értetődik.
5/11 anonim válasza:
Van esélyed, de fiatalabb nőt kell találnod, akinek még nincs gyereke. Olyan 30 év körülit.
6/11 anonim válasza:
Csóró 50 évest is tudok aki talált 26 éves jól kinéző diplomás nőt. 2 gyerek.
7/11 A kérdező kommentje:
30-as barátnőm volt,minden nagyon frankó de mikor feltettem ezt a kérdést neki fejvesztve menekült.
2013. okt. 7. 17:08
8/11 anonim válasza:
Ezt kell tisztáznod az elején. Ne közben.
9/11 anonim válasza:
A saját korosztályodban kellene keresni! Lehet, h azok a nők már elváltak és van gyerekük, de még akarhatnak többet is akár! Csak lejjeb kéne adni az igényeid, elvégre te sem lehetsz egy főnyeremény, ha 45 évesen itt tartasz...
10/11 anonim válasza:
Szerintem igen.
Milyen korú nőre vágysz?
Vagy az mindegy, a gyereknevelés és ebben a közös vágyak a lényeg? Úgy értem, nem szerelmi kapcsolatot keresel elsősorban, egy olyan személyiséget, aki Neked az optimális kedves, akivel vagy lesz család, vagy nem?
Azért többen vannak az ilyenek, akik elsősorban szerelmet keresnek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!