Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek még 43 évesen van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek még 43 évesen van még esélyem családalapításra?

Figyelt kérdés
43f vagyok ,elváltam egy 15 éves házasságból. Gyermekem nincs az exemnek nem lehetett. A koromhoz képest többen jóképűnek tartanak és egészséges vagyok. Szerintetek van még esélyem olyan nőknél aki velem alapítanának családot,nem vagyok ehhez túl öreg?
2018. jan. 13. 16:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Van esélyed, ha amúgy minden rendben veled. Két nagyon jó fej nőt is tudok ajánlani, ha mesélsz magadról. :)
2018. jan. 13. 18:00
 22/26 anonim ***** válasza:

Simán, de illik felnevelni.

31/f

2018. jan. 13. 18:21
 23/26 anonim ***** válasza:
Persze, egy férfi 70 évesen is tud gyereket csinálni. Már ha él addig. Az én apukám 68 évesen halt meg, de már 65 körül eléggé le volt robbanva. Az öcsém késői gyerek volt, így kamasz korától egy idős, beteges apja volt.
2018. jan. 13. 19:31
 24/26 anonim ***** válasza:
Már csak egy nő hijja van!
2018. jan. 13. 19:44
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Persze ,hogy van esélyed, főleg ha jóképű és egészséges vagy. "14-es" leírod mennyi idős lesz mire a gyerek lediplomázik.Mert ez már alap elvárás a mai világban! Hm. és ha nem diplomázik, hanem érettségi után szakmát tanul? Akkor már nem is számít embernek igaz! Ez a mai magyar mentalitás! Régen csak a tényleg jó képességű fiatalok mentek egyetemre. Ma egy közepes képességű gyereket is tanulásra kényszerítenek a szülei. Döbbenet!
2018. jan. 13. 20:17
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
Légyszi élj még legalább 20 évet és élj egészséges életet. Ne az legyen már, hogy a gyereked érettségijére is tolószékben vagy urnában visznek.
2018. jan. 13. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!