Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan sikerül férjhez menniük a "nem-szép-lányoknak"?
Érdekes. A való életben a legtöbb férfi nem töri magát azon, hogy a nő csúnya külseje mögé látva esélyt adjon arra, hogy belsőleg megismerje. Ha külsőleg nem jön be nekik, akkor nem érdekli őket, hogy belsőleg mennyire angyali lelkületűek. Ha pedig megismeri, csupán barátkozás vagy emberi kapcsolat céljából, rögtön jönnek azzal, hogy “kedves vagy aranyos DE”...
Nőként már nem érdekli őket.
Kérdező, mutatnál egy nem-szép-lányt? Aki előfordulhat az utcán és nem valami nagyon ritka genetikai betegség miatt nem szép.
#11: "A való életben a legtöbb férfi nem töri magát azon, hogy a nő csúnya külseje mögé látva esélyt adjon arra, hogy belsőleg megismerje. Ha külsőleg nem jön be nekik, akkor nem érdekli őket, hogy belsőleg mennyire angyali lelkületűek. Ha pedig megismeri, csupán barátkozás vagy emberi kapcsolat céljából, rögtön jönnek azzal, hogy “kedves vagy aranyos DE”... "
Hogy te milyen szépen leírtad az átlagos női viselkedést! :O Amúgy az általam ismert LEGRONDÁBB lányoknál is próbálkozott jó pár pasi.
Ha már ezt így kivesézzük, én kimondottan ronda nőt nem szoktam látni az utcán pl, ahogy járok-kelek. Úgy értem, nekem "ronda" az, ha pl. olyan "egyen" arcú, vasalt hajú, műszempillás,nekem ez a ronda kategória, de ez a közízlés szerint nem ronda. Szóval én olyan genetikailag ronda lányokat nem látok, vagy hogy mondjam. A legtöbb (kb. 85%) határozottan szép arcú, szép vonásokkal. (Max. aki lófogú, az ronda, és nem is tud vele mit kezdeni, bár nem tehet róla, na az mondjuk ronda.)
De az biztos, hogy amikor én voltam fiatal lány (80-as évek második felében), nem volt ennyi szép arcú fiatal nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!