Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi jut eszetekbe először, ha megláttok egy karika gyűrűt egy pasin?
Nem tudom, akik itt cinikusan összehasonlítják ezt az oldalt a saját környezetükkel, miből gondolják, hogy mi is ugyanolyanok vagyunk, mint az ő ismerőseik.
Számomra foglalt pasi tabu, akkor is, ha minden porcikám vágyna rá, attól még tetszik és vonzódom hozzá, de HA TUDOM, hogy foglalt, tehát ha ez egyértelmű, gyűrűt hord, megmondja, jelezve van közösségi oldalon... stb, akkor nem próbálkozom nála, akkor sem, ha szenvedek és irigylem a párját.
Ha nem egyértelmű számomra, hogy párkapcsolatban van-e vagy sem, akkor nem tabu, persze megpróbálom kideríteni, de megtörténhet, hogy nem sikerül. És nem szeretem, ha valaki erről nem kommunikál egyértelműen ebben a kérdésben, mert ha aztán közben kiderül, hogy nem játszott tisztán és pofára esek, nem gondolnám, hogy én vagyok ebben a hibás, mert a másik fél nem játszott tisztán.
Tele van a kategória házas férfival szeretői státuszban lévő nőkkel, erre most mindenkinek egyből tabu.
Még, hogy a nőknek nincs humorérzékük... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!