Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindeki hordja a karika gyürűjét? Én csak akkor ha elmegyünk valahova alapjarato. Nincs rajtam
Igen.Àllandóan az újjamon van.Kivéve ha tésztát gyúrok a sütihez....
A férjem ha elmegyünk.A munkája miatt nem horja.
Nem minde ki..
Én igen, bár most épp nincs tésztayúrás miatt, elfelejtettem visszavenni, tegnap egész nap kestem az ujjamon.
Férjem ha hazaér leveszi, de ha már a boltba megy felveszi.
Anyukám hordja, mindig, apu nem, mert egy ideig(20 év) a munkája miatt nem lehetett, mst lehene, de a kisujjára megs csak fel.
Mi is csak akkor hordjuk a férjemmel (illetve akkor sem mindig), ha elmegyünk itthonról. Nem "mutogatás" végett, bár mellesleg a gyűrűnek pont a "mutogatás" a lényege, elvégre mások számára szimbolizálja, hogy egy ember már elkelt, házasságban él valakivel. Jó esetben saját magáról mindenki el tudja dönteni, hogy házas-e vagy sem :D
De otthon sem azért nem hordjuk, mert mások nem látják, hanem mert mindketten gyakran mosunk kezet (kert, kutya miatt pl.), és macerás lenne folyton levenni. Személy szerint én semmilyen házimunkát nem bírok gyűrűben végezni, zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!