Nektek mi jut róla eszetekbe, ha valaki fültagitót, az orrában karika, szemöldökben, ajakban, piercinget, felnyírt haj, extrém színű haj bármelyike, vagy együttesen minden megtalálható egy személyen, főleg lányon?
Piercingem van pár, tetoválás is van, szines hajam is van és mégis komolyan vesznek a munkahelyemen. ;)
Vezető mérnök , 40/N
2-es
De ha nem lenne, már rég vezérigazgató lennél, nem csak vezetőmérnök.
Látom jó sok a felszínes, előitéletes ember.
Először ki kéne rendesen írni a kérdést aztán itélkezni mert így amit írtál egy nagy katyvasz, zagyvaság...
Én is kérdeznék valamit. Miért foglalkozol mások külsejével? Miért lenne valaki suttyó csak azért mert piercingje van vagy szines a haja, esetleg kivan tágítva a füle?
Az ilyen emberek sokszor sokkal elfogadóbbak, nyitottabbak a többi ember felé, mint az átlagosabb külsejű emberek.
Elárulom én is piercinges vagyok (kettő ajak-pontosabban snake bites- és egy septum pcm van) szeretem a metál zenét és ez meg is látszik a külsőmön (oldalláncok, acélbetétes bakancs, bőrkabát és tetőtől talpig fekete cuccok, kb így néz ki a hétköznapi öltözetem) sohasem drogoztam még és nem is akarok. Alkoholt sem fogyasztok már. Nem vagyok züllöt és suttyó sem. Imádom a képzőművészetet és a művészettörténetet. Kiállításokra és színházba járok...és ezzel nem csak én vagyok így, sok piercinges, szineshajú, tetovált ismerősöm is értelmes művelt ember.
Sajnos sokszor találkozom előitéletekel a megjelenésem miatt. Az utcán is beszólnak stb...de ez nem engem minősít. Sokszor látom hogy megvetően néznek rám vagy megbámulnak. Viszont ez nem nagyon hat meg. Így érzem jól magam, így vagyok önazonos. És azt is tudom hogy aki más emberek dolgaival van elfoglalva igen szegényes és ingerszegény életet élhet.
Összeségében azt gondolom róluk hogy ők így érzik jól magukat vagy ez tetszik nekik...kb ennyi a véleményem róluk.
Szerintem alapból provokatív a kérdés. Így ne csodálkozz ha mi magunkra vesszük vagy megírjuk, hogy szerintünk nincs igazad. Másrészt nem írtad le, hogy csak azoknak az embereknek várod a válaszát akik nem piercingesek, tetováltak, fűltágítósak, színes hajúak. Nem vagyunk mi gondolat olvasók.
Bocsánat, hogy nem erősítjük meg azt a téves gondolatodat, hogy olyanok vagyunk mint amilyennek gondolsz minket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!