Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek mi jut róla eszetekbe,...

Nektek mi jut róla eszetekbe, ha valaki fültagitót, az orrában karika, szemöldökben, ajakban, piercinget, felnyírt haj, extrém színű haj bármelyike, vagy együttesen minden megtalálható egy személyen, főleg lányon?

Figyelt kérdés
Nekem az, hogy züllött, drogos életet él, egy igazit suttyó, lázadó. Lehet nem feltétlenül azok, de nektek mi jut eszetekbe, ha megláttok egy ilyen embert, főleg, ha az egy szép lány lenne? Ezeknek az embereknek a profilképe facebookon eltér a megszokottól, pl. firktáltan lerajzolták magukat, fehér szemgolyóssá vagy valamilyen morbiddá photoshopolták magukat, képmutató mindenük a neten, de lehet az életben is. Miért csinálják ezt és ti mit gondoltok erről, mi jut ezekről az eszetekbe? Köszönöm a válaszokat!

2017. nov. 20. 18:36
1 2
 11/18 Metionin ***** válasza:
100%

Őszintén, semmi. Max ha különösen érdekes tetkói vannak vagy a hajszíne tetszik, akkor azt megnézem hogy húdejó de ennyi. Amúgy most hogy belegondolok, volt is ilyen ismerősöm még diákmelóból, tök jó arc volt. Nem mindenki suttyó aki furán néz ki, mint ahogy nem mindenki angyal, aki átlagos.

Amúgy nekem is van színes rész a hajamban, van tetkóm és uramisten, pár éve egy rajzolt profilképem is volt a fészbukon. Megyek elásom magam. :D

2017. nov. 21. 13:00
 12/18 A kérdező kommentje:
Attól függ, milyen a rajzolt profilkép, mert nézhet ki jól is. Az én egyik ismerősöm (mondjuk nem ismerősöm, csak látásból) olyan profilképet tett ki, hogy láthatóan önmaga van rajta, a hatalmas fültagítóról felismerhető, de kb. mintha egy 5 éves rajzolta volna paintben. Konkrétan egy fehér alapon fekete firkálással emberi fejet formáló vonalak vannak a képen. Ez számomra valami képmutató, a normalisakat provokaló vagy nem is tudom milyen dolog. Egy normális rajzolt képpel nincs gond.
2017. nov. 22. 12:48
 13/18 anonim ***** válasza:
80%
Kibacottul irígylem a problémáidat, komolyan
2017. nov. 22. 20:12
 14/18 Barátoknak csak Béla válasza:
100%

Hmmm

15éves Goth fiú vagyok

Van ajak piercingem

Fültágítóm

15soros Acélbetétes bakancsom

Piros-fehér kontaktlencsém

Váll alá érő fekete hajam piros-kék csíkokkal

És egyátalán nem vagyok se igénytelen se tróger b*zi

nincs családi problémám

Normális nevelés kapok

Nem drogozok,iszok,cigizek

Nem minden rocker (mert általában mi vagyunk ilyenek)

Utolsó tróger, igénytelen,Drogos,szemét állat

Csak ez jut mindenki eszébe a kinézetünk miatt :D

2017. dec. 2. 10:47
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

errol csak annyit hogy undorito hogy kulso alapjan itelkezel:)

en sokkal jobb embereket ismerek extrem stilusu emberek kozott sokszor mint egy “atlagos” embernel

es en is extrem stilusu vagyok

tudod az ilyen stilusu emberek nem olyan felszinesek mint te vagy mas hozzad hasonlo ember

ok felvallaljak magukat

az meg hogy drogos meg stb szerintem teljesen ember fuggo

vannak olyan extrem stilusu emberek akik drogoznak ez teljesen igaz de nem kell altalanositani:)

sokszor egy extremebb stilusu ember sokkal tobbet er mint mas

es sokkal normalisabb talan meg erzekenyebb is lelkileg:)

ne itelj kulso alapjan.

2018. jan. 7. 21:28
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát mivel barátnőmnek fel van oldalt nyírva a haja és fültágítója van, és ha nagy ritkán megiszunk egy sört az a max, ha cigizni látna a kezemet is eltörné.., stílus kérdése, attól hogy valakinek ez tetszik ez van, a másik meg öltönybe szívja a kokaint, akkor meg az van, nem ettől függ..
2018. márc. 20. 12:25
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
De aki oltonyben szivja a kokszot az legalabb fel tud oltozni mint egy civilizalt ember.
2018. márc. 20. 13:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem az, hogy elég magas fájdalomküszöbe lehet az illetőnek. Én rohadtul tűfóbiás vagyok és sose mernék ilyeneket szúratni magamba. Esztétikailag meg valamelyik jobban tetszik, valamelyik kevésbé, de tök mindegy, az emberek nem azért néznek ki úgy, ahogy, hogy az én személyes ízlésemnek megfeleljenek.
jan. 14. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!