Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek mi lebbe a reakciótok ha a párotok egymás után többször elutasítaná a közeledésedet aztán meg közölné, hogy megjött és azért nem lesz semmi?
18...20 as vagyok. Lányok nők ha van ötlet szívesen várom privát üzenetben.
Köszönöm
Válj el, ennyi.
Hat év alatt szinte nulla szex, nulla intimitás - nekem is úgy tűnik, hogy csak spermadonornak kellettél.
Na, az egyutterzes nelkuli harpia sereg jol leszavazott, de mar nem csodalkozom ezen. Kerdezo, tedd azt, amit szeretnel. Eleg ideig vartal. Ha valni akarsz valj, ha szeretot akarsz szerezz egyet, ha kuzdeni akarsz meg a hazasdagodert akkor pedig ne finomkodj, hanem legyel brutalisan oszinte. Ha kell kiabalj. Eleg gaz, de nagyon sok no csak ebbol ert. Es meg mindig nem alruhas ferfi vagyok, mindossze megtanultam azt, hogy ha masoknak akarok segiteni akkor nem magambol kell kiindulnom.
Meg egy kis filozofia a vegere: ha az ember almatlan valtoztat a szokasain. Ha hullik a haja sampont valt, vitamint szed. Az emesztesi panaszaval orvoshoz megy. Barmi baja van a testevel azt kezeli, de ha nincs libidoja akkor azt neki fogadjak el, mert neki jogai vannak es kulonben is mit kepzelnek, stb. Pedig ez ugyanolyan kezelendo dolog, mint a korpas fejbor, es ha valaki ezt erzekeli magan akkor nem kene beletorodnie - es foleg a masiktol varni az alkalmazkodast eveken at. Ha nekem elmulna a vagyam biztosan nem nyugodnek bele no letemre, hanem keresnem az okokat. Ez pontosan ugyanolyan igenytelenseg, mint hogy a ferfiak nem jarnak prosztata szuresre.
Sajnos nem vagy egyedül ezzel,nálunk is ez a helyzet.Az első gyerek születése után(megfoganás) a szexuális életünk szinte a nullára redukálódott,bár igaz ami igaz,kifogtunk egy hasfájós,napi 4 órát alvó babát.
Én a munka mellett maximálisan segítettem mindenben a feleségemnek,de a 2.gyerekprojektig szinte csak negyedévente szexeltünk.
A 2.gyerekünk is szinte egyből megfogant,amikor terveztük,veszélyeztetett terhes volt a feleségem,zéró együttlét.
Már elmúlt két éves a pici,ez idő alatt 5 alkalommal voltunk együtt.Mielött egyből megkapnám,hogy nem segítek neki,elmondom,hogy férfi létemre a házi munka kb.80%-át én végzem,legalább annyit pelenkázok,mint a feleségem és természetesen dolgozok és még mellette egy kis vállalkozást is intézek.
Nincs olyan hét,hogy ne kapjon a feleségem virágot vagy valami meglepit tőlem,amivel próbálom felvidítani.Munka után a picikkel foglalkozok,etetem,fürdetem őket.
Nem tudnék élni nélkülük!
Amennyire van időm,otthon edzegetek,nem hanyagolom el magamat.
Én is azt vettem észre,hogy mindig próbál valami kifogást találni,hogy már a kezdeményezédi kedvemet is letörje.
Nagyon nehéz helyzet,szeretem a feleségem,mindenben tökéletes,de az,hogy már 7 hónapja nem szexeltünk,az már elviselhetetlen.Jó férjnek és jó apának gondolom magam,de mindig csak bizakodok,hogy később jobb lesz !
Szoktunk beszélni is erről,neki csak annyi a válasza,hogy ő teljesen megvan szex nélkül.
Megcsalni nem tudnám,nem tudnék a gyerekeink nélkül élni.
18...20as vagyok.
Ez jó ötlet. Csak ugye az a kérdés hogy biztosan csak olyan jelentkezik aki nem kapja meg vagy olyan is aki csak unja?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!