Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hajlandó a férfi megnősülni?
Sok éves együttélést követően sem.
Nem tudom hova tart a kapcsolat.
Szerintem neki nem fontos a házasság.
Ha neked igen, akkor mondd meg neki hogy mire vágysz és ezt meg tudja-e neked adni?
De neked is el kell gondolkodnod ezen, hogy ha nem venne el, akkor is vele maradnál-e vagy sem?
elmondom anno én miért nem kértem meg az 5 éves párkapcsolatban a barátnőm kezét akivel együtt éltünk
1. Nem volt saját jövedelmem (szüleim fizették minden kiadásom és soha nem volt munkaviszonyom sem, mert "tanultam")
2. Csúsztam az egyetemen éveket és elszórakoztam a vizsgáimmal :-)
3. Albérletet szüleim fizették, ahogy a nyaralásunkat, kocsi fenntartást és úgy mindent
4. aggasztott a jövőm
5. nem akartam gyereket amíg nincs stabil egzisztenciám
6. nem akartam feleséget sem addig
7. nem akartam felelősséget vállani jobb volt "játszani" a felnőttesdit anyámék pénzéből :-)
8. barátnőm szülei lenéztek, hiszen lányuknak két diplomája és stabil munkahelye volt
9 a rokonságot rühheltem
10. 7 év után szétmentünk
azóta lediplomáztam, állásom van, jól keresek sikerült felnőni és így már megnősültem!
Természetesen ezt így nem mondtam el exnek csak hárítottam a nősülést, mert ő szerette volna a "semmirekellő és szánalmas" akkori életem ellenére is :-)
Valószínű nagyon szeretett az exed utolsó kommentelő 14/14
Nem minden nőnek fontos mennyi van a férfi penztárcájában.
Itt az élő példa.
Ha megtaláltad életed szerelmét és boldogok vagytok, akkor nyilván jól döntöttél.
Anyagi gondok nálunk is vannak
Egyáltalán nincs egzisztenciánk
Én csak szeretem ezt a pasit így üres zsebbel is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!