Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hajlandó a férfi megnősülni?
Sok éves együttélést követően sem.
Nem tudom hova tart a kapcsolat.
1. Mert magát a házasságot nem szereti, a procedúra miatt, vagy azért, mert egyszerűen fölöslegesnek érzi.
2. Mert úgy érzi, nem te vagy az igazi, csak elvagytok, de dobbantana, ha találna jobbat.
Amúgy, házasságtól függetlenül, arról azért kéne tudni beszélgetni, hova tart a kapcsolat, és mi a véleménye a házasságról...
30N
Erős kommunikációs problémát látok.
Egy komoly szándékú kapcsolatban alap lenne az elején tisztázni, hogy komoly-e a szándék. Esküvő, család alapítás, esetleg gyerekek, attól függően, ki mire vágyik. Ha pedig nem passzolnak a tervek, össze se kéne jönni. Én így tettem. A párommal az elején közöltem, hogy nem laza kapcsolatot keresek. Hogy nem akarok gyereket soha, de házasodni később valószínűleg igen. Nálatok szóvá se volt téve évek alatt és készpénznek vetted, hogy el akar majd venni? Ez micsoda hülyeség? Rengeteg férfinek esze ágában sincs házasodni, vagy gyereket csinálni. Egy kicsit is komoly kapcsolatban erről rég szólni kellett volna. Ha meg az igények nem passzolnak, minél előbb érdemes különmenni. Teljesen fölösleges egymás idejét rabolni. Se a házasság, se a gyerek nem kompromisszumképes kérdés és egyik téma sem érdemli meg, hogy kompromisszumokat kössenek velük kapcsolatban, mert mindig rossz a vége.
Komoly kapcsolat, gyerek nem, házasság igen. Egy pillanatra letettem az arcom. Esetleg sok a konfliktusok kérdező és ezért nem gondol rá. Lehet, hogy míg nem volt semmi probléma, akkor még gondolt rá. Nem lehet, hogy ez van kérdező?
31/f
Nincsenek konfliktusok
Köszönöm a kommenteket
Valaki nem hazassag párti,ezt el kell fogadni
Vagy elfogadod vagy lelépsz...
Nem azt jelenti h nem szeret bar ha szeretne biztos elvenne
nem tudom,ez olyan ketelyes
most vagy nem hazassagparti
vagy nem biztos benned
ezt vele kene megbeszelni
Akkor fene tudja. Lehet nem is akart eleve.
31/f
Megkap minden hazassag nelkul
Minek venne el ?
Nem kell osszebatyuzni es kiszolgalni
Aki nem igenyli a hazassagot azt nem veszik el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!