Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért nem hajlandó a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hajlandó a férfi megnősülni?

Figyelt kérdés

Sok éves együttélést követően sem.

Nem tudom hova tart a kapcsolat.

2018. márc. 24. 10:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%

1. Mert magát a házasságot nem szereti, a procedúra miatt, vagy azért, mert egyszerűen fölöslegesnek érzi.

2. Mert úgy érzi, nem te vagy az igazi, csak elvagytok, de dobbantana, ha találna jobbat.

Amúgy, házasságtól függetlenül, arról azért kéne tudni beszélgetni, hova tart a kapcsolat, és mi a véleménye a házasságról...

30N

2018. márc. 24. 10:57
 2/16 anonim ***** válasza:
77%

Erős kommunikációs problémát látok.

Egy komoly szándékú kapcsolatban alap lenne az elején tisztázni, hogy komoly-e a szándék. Esküvő, család alapítás, esetleg gyerekek, attól függően, ki mire vágyik. Ha pedig nem passzolnak a tervek, össze se kéne jönni. Én így tettem. A párommal az elején közöltem, hogy nem laza kapcsolatot keresek. Hogy nem akarok gyereket soha, de házasodni később valószínűleg igen. Nálatok szóvá se volt téve évek alatt és készpénznek vetted, hogy el akar majd venni? Ez micsoda hülyeség? Rengeteg férfinek esze ágában sincs házasodni, vagy gyereket csinálni. Egy kicsit is komoly kapcsolatban erről rég szólni kellett volna. Ha meg az igények nem passzolnak, minél előbb érdemes különmenni. Teljesen fölösleges egymás idejét rabolni. Se a házasság, se a gyerek nem kompromisszumképes kérdés és egyik téma sem érdemli meg, hogy kompromisszumokat kössenek velük kapcsolatban, mert mindig rossz a vége.

2018. márc. 24. 10:58
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
Varja a menyasszonyat, de hat a gatyaja addig sem mosodik ki magatol.
2018. márc. 24. 11:07
 4/16 anonim ***** válasza:
11%

Komoly kapcsolat, gyerek nem, házasság igen. Egy pillanatra letettem az arcom. Esetleg sok a konfliktusok kérdező és ezért nem gondol rá. Lehet, hogy míg nem volt semmi probléma, akkor még gondolt rá. Nem lehet, hogy ez van kérdező?

31/f

2018. márc. 24. 11:08
 5/16 A kérdező kommentje:

Nincsenek konfliktusok

Köszönöm a kommenteket

2018. márc. 24. 11:12
 6/16 anonim ***** válasza:
27%
Titokban meleg. Minek foglalkozol egyáltalán vele?
2018. márc. 24. 11:13
 7/16 anonim ***** válasza:
55%
Mert még nem ment el az esze. Férfi számára a házasság egyenlő a lassú haláltusa kezdetével...
2018. márc. 24. 11:15
 8/16 anonim ***** válasza:
46%

Valaki nem hazassag párti,ezt el kell fogadni

Vagy elfogadod vagy lelépsz...

Nem azt jelenti h nem szeret bar ha szeretne biztos elvenne

nem tudom,ez olyan ketelyes

most vagy nem hazassagparti

vagy nem biztos benned

ezt vele kene megbeszelni

2018. márc. 24. 11:29
 9/16 anonim ***** válasza:
65%

Akkor fene tudja. Lehet nem is akart eleve.

31/f

2018. márc. 24. 11:37
 10/16 anonim ***** válasza:

Megkap minden hazassag nelkul

Minek venne el ?

Nem kell osszebatyuzni es kiszolgalni

Aki nem igenyli a hazassagot azt nem veszik el

2018. márc. 24. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!