Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Sok férfi társ van itt akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi társ van itt akinek megváltozott a házassága, a gyerek születése után?

Figyelt kérdés
Persze elfogadom hogy utána a gyerek az első,de miért kell a férjet elhanyagolni?
2018. márc. 11. 15:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tönkre ment a házasságom, 2 gyerek van. Amit leszűrtem a dologból hogy az emberek érzései a másiktól függnek sokszor.

Tehát ha azt akarod hogy ne hanyagoljon el akkor neked is feltűnően "udvarolnod" kell. Ha a nő azt akarja hogy a férfi tőbbet foglalkozzon vele és a családdal, akkor neki is többet kell foglalkozni a férfival. Oda vissza működnek a dolgok és az érzelmek. Kicsit odafigyelni miért is rimánkodik már a feleségem hónapok óta? Miért is zsörtölődik a férjem hónapok óta? Esetleg változtatok picit hogy ne így legyen? Ehez 2(!) kompromisszumokra képes ember kell. Nehéz dolog egyébként, és minél jobban elindul az egész a lejtőn, annál nehezebb megállítani!

2018. márc. 11. 15:23
 2/14 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem _mindenkinek_ megváltozik olyankor.
2018. márc. 11. 15:25
 3/14 anonim ***** válasza:
21%
Előtte 80-20 arányban volt nekem szex és maszturbálás. Azóta fordítva, részemről ugyanolyan igények mellett. És ő az aki külsőre megváltozott, nem én
2018. márc. 11. 15:30
 4/14 anonim ***** válasza:
65%
Lehet, hogy kivétel, nekünk jobb lett. A második lányunk születése óta (1 éve) sokkal kiegyensúlyozottabb a kapcsolatunk, olyan mintha mélyültek voltak az érzelmeink. A szexuális életünk gyakoribb lett és változatosabb.
2018. márc. 11. 15:36
 5/14 anonim ***** válasza:
14%
Kérdező nálunk már 5éves a gyerek de a magánéletünk semmit nem tért vissza. Szerintem sok nő csak gyereket meg családot akar ha ez megvan mi már le vagyunk ejtve. Szerintem keres titkos szeretőt jobban jársz. Csak nagyon nehéz találni. 40f
2018. márc. 11. 16:36
 6/14 anonim ***** válasza:
24%

Haha!

Akinek negatív változás volt az életében, az nem elég hogy negatív változás volt az életében, de még le is pontozzák :D

2018. márc. 11. 18:56
 7/14 anonim ***** válasza:
82%

A házasság az nem egy olyan dolog, hogy csak úgy zajlik körülötted, neked meg nincs semmi beleszólásod.

Egy házasság nem tönkremegy, hagyják tönkremenni, és nem működik, hanem tesznek érte.

Mindenkinek megváltozik az élete, amikor gyereke születik. Újat mondtam, mi?

Azt tessék felfogni, hogy a gyerekvállalás 20+ éves projekt. Az elje meg úgy néz ki, hogy bele kell tanulni az anyaságba, az apaságba, és nem csak várni a sült galambot, hogy majd neked jó lesz.

Azt akarod, hogy a feleséged foglalkozzon veled?? Miért, mi vagy, kiskutya? Foglalkozzatok egymással! Érzed a különbséget?

Szeretnéd, de nincs rá egy szusszanásnyi öt perc? Bakker, esetleg tedd oda magad jobban, hogy szerencsétlen nő ne essen már össze és legyen öt perce megbeszélni, hogy milyen napod volt.

A legtöbb házasság ebbe megy tönkre: a gyerekvállalás plusz teher a nő vállán, a férfi meg csak várja, hogy "foglalkozzon vele", miközben ő nem foglalkozik se a feleségével se a gyerekkel. Aztán nagy duzzogva elmegy félrekefélni.

A testi változásokról meg előre tájékozódj! Ha nem tudod elfogadni, és elvárod, hogy szülés után 6 héttel úgy nézzen ki, mint 16 évesen, akkor felesleges gyerekre gondolni is!

2018. márc. 11. 18:59
 8/14 anonim ***** válasza:
60%
utolso ott a pont!!
2018. márc. 11. 19:07
 9/14 A kérdező kommentje:
7-es ha a válaszod személyemnek szólt,akkor rám nem vonatkozik.Megkapta az oda figyelést,törődtem a gyerekkel(és a mai napig is)akkor is amikor még csecsemő volt(most 4,5)éjjel is felkeltem hozzá amikor másnap 12óra meló várt rám,elfogadtam hogy 1évig nem volt szex a szülés után.Ez már rendbe van,de ő már nem a régi nem mutat érzelmeket,néha azt érzem csak akkor vagyok jó,amikor megkapom a fizut.(én40,ő41)
2018. márc. 11. 22:59
 10/14 A kérdező kommentje:

Persze nem azt mondom hogy én hibátlan vagyok!

Azért kíváncsi vagyok hogy, ezt a dolgot hogy látják a gyerekes nők!

2018. márc. 11. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!