Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi társ van itt akinek megváltozott a házassága, a gyerek születése után?
Figyelt kérdés
Persze elfogadom hogy utána a gyerek az első,de miért kell a férjet elhanyagolni?2018. márc. 11. 15:11
11/14 anonim válasza:
7esnek én is üzenem, hogy teljesen ki van akadva a környezetem, hogy csak én az Apa nevelem a gyerekem. És nem csak a szüleim a kollégáim is. Csak én viszem minden reggel az Ovódába,10esetből 9x én maradok otthon ha beteg, hétvégén én játszok vele, én viszem játszóházba vagy térre. Kivéve ha hétvégén is dolgozom. Én takarítom a lakást. A párom csak a telefonját nyomkodja, arra sem képes, hogy a lábát szőrtelenítse. Jó főzni ő föz, de heti 1x teszi csak. Sokszor be vagyok hulla fáradt de nekem így is lenne erőm a magánéletre. Én alszom a gyerekkel, 1éve a sportolást is abba hagytam, hogy még többet legyek a gyerekkel. Szóval nem mindig a férfi a bunkó aki munkán kívül nem csinál semmit egy kapcsolatban.
12/14 anonim válasza:
Ritka az ilyen ferfi mint te persze jo ertelemben
13/14 anonim válasza:
Az asszony folyton csesztetett hogy legyen gyerek.Mondtam neki hogy akkor még annyit sem fogunk szexelni mint eddig.Azt bizonygatta hogy nem.Hát hazudott.El is váltam tőle.45 évesen nem fogok recskázni mert az asszony frigid lett.
14/14 anonim válasza:
Eddigi valaszokkal egyetértek!
Házasság majd kocsi ház és gyerek a kapcsolat és a szex is így ment csak csökkenő módban válás lett a vége!
Amolyan rendes pasi voltam se cigi se pia csak a feleségem ! Kár volt ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!