Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az mennyire kóser, ha a feleségem olvasgatja az sms-eimet?
Igazándiból nincs rejtegetnivalóm, talán egy-két dolog van, amit nem szeretnék ha tudna, de alapvetően tiszta a levelezésem.
Most két választípusra számítok: 1. Ha nincs rejtegetnivalód, mit problémázol;
2. (és ez az én álláspontom): az, hogy mi van a telefonomon, ami lehet akár az is, hogy holnapra hozd be mittomén a National Geografic-ot, az csak és kizárólag rám tartozik.
a kóser szó helyett használd inkább a korrektet.
rohadtul nem korrekt, és ne engedd neki.
teljesen ki tudok borulni az ilyen emberektől, akik csendőrt, anyukát/apukát, nyomozót játszanak a párjuk mellett.
megalázzák, infantilizálják, a integritását, autonómiáját, elemi szabadságát, emberi méltóságát sértik.
ha meglátod a kezében a telefonodat, üsd ki, szólj rá, ha értelmesen elmondva nem érti.
az ilyet úgy rúgnám valagon, hogy a fal dja a másikat.
elindult az elsárkányosodás útján...
az ilyeneket ha x év múlva megcsalják, akkor meg rínak és csodálkoznak.
ezt nőként mondom, hogy nem korrekt.
Második a normális. Nálunk, napokig is lehet a nappaliba letéve, eszünk be nem jutna a másikéba kotorászni.
Másik telójába, tárcájába, táskájába, zsebébe, autójába, csak külön kérésre nyúlunk.
Nem bízunk egymásba, búcsúzzunk el egymástól.
Nálunk tabu a másik telefonja. Ha tegyük fel, valamiért csak az egyikünknél van telefon, de meg akarok mutatni a páromnak egy videót pl, akkor egyszerűen megkerdezem, hogy "elkérhetem a telefonod?". Csak úgy soha nem veszem el és kutakodok benne, pedig se ő, se én nem járunk tilosban, mindent tudunk a másikról, mégis úgy gondolom, hogy a telefon és az abban tárolt dolgok legyen mindenkinek a sajátja, annyi privát szféra kell, hogy azon ne osztozkodjunk, pláne ne nézegessük a párunk tudta nélkül.
Szóval én ezt egyáltalán nem tartom fair dolognak, hogy csak úgy belenézzünk a párunk beszélgetéseibe.
Tudjuk egymás kódját egyébként, de eszünkbe sem jut nézelődni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!