Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hibát követtem el, hogy hozzámentem és túl nagy a korkülönbség?
Igen, de le is írod, hogy zavar.
Ez van, most már késő okosnak lenni :D
Kár volt összeházasodnotok, és irigykedne rád a fene. 30 éves leszek, mélységesen sajnálnálak, amiért csak a papáknak kellesz, és azt is hogy elcs.szed az életedet.
Egyáltalán minek kell neked egy apád korú ember?Apakomplexusos vagy?
És azért néznek meg titeket az embereket,mert vagy lesajnálnak,hogy rusnyaságként csak egy apád korú ember jutott vagy megvetnek,hogy eltartatod magad egy vén szivarral.
Ha megkérdezted, akkor lehet, hogy elsietted.
Most kezded átgondolni lehet, hogy mégis csak sok a 26 év? Még fiatal vagy! Te most kezded az életed, a párod pedig már javában benne van.
Nem fogok pálcát törni feletted. Voltam én is nagyon szerelmes kb ennyivel idősebb paliba, de folyton az kattogott egyrészt a fejemben, hogy nem jó emberbe vagyok szerelmes, mert ennek nem lesz jövője sehogy. Házas is volt, meg én esetemben nem is történt semmi, fiatalabb is voltam. Gondok is voltak a közös témával, amikor néha összetalálkoztunk... Mindig voltam annyira reális, hogy tudtam semmi értelme az egésznek mert ismerem magam is annyira és nem tudom miért voltam oda miatta visszagondolva. Egyszerűen úgyis kijön a korkülönbség.
Furcsán nézni fognak továbbra is, mert azért nem mindennapi látvány és nem értik a miértjét. De szerintem eddig is így volt, mert gondolom eddig is mutatkoztatok együtt.
Nézd, ha később mégis nagyon nem jön össze a kor miatt a dolog, ...nem minden befejezett és végleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!