Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek hibát követtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hibát követtem el, hogy hozzámentem és túl nagy a korkülönbség?

Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok, és nemrég mentem hozzá a most 51 éves férjemhez.. Előfordul, hogy az utcán furcsán néznek ránk és ezt még nem tudtam megszokni.

2018. márc. 6. 15:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
AZ utcán furcsán néznek és nem tudod megszokni...pedig ezzel és ehhez hasonló dolgokkal számolnod kellett volna. Azt,hogy hibát követél el, nem nekünk kellene eldönteni, neked kell tudni, ez a te életed.
2018. márc. 6. 17:45
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

Igen, de le is írod, hogy zavar.

Ez van, most már késő okosnak lenni :D

Kár volt összeházasodnotok, és irigykedne rád a fene. 30 éves leszek, mélységesen sajnálnálak, amiért csak a papáknak kellesz, és azt is hogy elcs.szed az életedet.

2018. márc. 6. 17:55
 13/16 anonim ***** válasza:
52%

Egyáltalán minek kell neked egy apád korú ember?Apakomplexusos vagy?

És azért néznek meg titeket az embereket,mert vagy lesajnálnak,hogy rusnyaságként csak egy apád korú ember jutott vagy megvetnek,hogy eltartatod magad egy vén szivarral.

2018. márc. 6. 18:13
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy mit láthat egy fiatal lány egy 50 éves paliban. :( Előtted az élet, a lehetőségek, a fiatalság... Nem kizárt, hogy pár év múlva találkozol korodbeli férfival, és rájössz, mekkora hibát követtél el. Már most is tudod, hogy valami nem stimmel, ha nem így lenne, nem zavarna, hogy mások mit gondolnak. Én 33 éves vagyok, apám 57. El nem tudnám képzelni, hogy boldoggá tudna tenni egy 50 feletti férfi. Más dolgok fontosak húszonévesen és ötven felett.
2018. márc. 7. 08:14
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha megkérdezted, akkor lehet, hogy elsietted.

Most kezded átgondolni lehet, hogy mégis csak sok a 26 év? Még fiatal vagy! Te most kezded az életed, a párod pedig már javában benne van.

Nem fogok pálcát törni feletted. Voltam én is nagyon szerelmes kb ennyivel idősebb paliba, de folyton az kattogott egyrészt a fejemben, hogy nem jó emberbe vagyok szerelmes, mert ennek nem lesz jövője sehogy. Házas is volt, meg én esetemben nem is történt semmi, fiatalabb is voltam. Gondok is voltak a közös témával, amikor néha összetalálkoztunk... Mindig voltam annyira reális, hogy tudtam semmi értelme az egésznek mert ismerem magam is annyira és nem tudom miért voltam oda miatta visszagondolva. Egyszerűen úgyis kijön a korkülönbség.

Furcsán nézni fognak továbbra is, mert azért nem mindennapi látvány és nem értik a miértjét. De szerintem eddig is így volt, mert gondolom eddig is mutatkoztatok együtt.

Nézd, ha később mégis nagyon nem jön össze a kor miatt a dolog, ...nem minden befejezett és végleges.

2018. márc. 8. 14:06
 16/16 anonim ***** válasza:
2018. márc. 26. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!