Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ahol hatalmas korkülönbség van a két fél között ott van szex, vagy csak kirakatkapcsolat?
Jó,hát szeretet.
Az anyámat is szeretem,mégsem fekszem le vele.
Szerintem a párkapcsolat többről szól,mint puszta szeretetről.Vonzalom is kell hozzá.
Ekkora korkülönbséggel csak kirakatkapcsolat lehet. Ahogy a kérdésben is benne van tehetős...ez a lényeg,a nő csak emiatt van vele, tuti hogy szeretőt tart ,szex meg háát... ki akarna lefeküdni egy 60-70 évessel?? Én már 40-essel sem tudnék...
18/L
Egy 60-70 éves férfi simán lehet szexuálisan aktív (sőt, 80 éves is). És ha fiatal, dekoratív társat választ, akkor hótziher, hogy vannak szexuális igényei is a nő felé, nem dísznek akarja!
Az más kérdés, hogy a nő részéről mennyire van erre igény, de hát ugye tudjuk, hogy bizonyos ősi szakmák űzői nem igazán válogathatják meg, hogy kikkel fekszenek össze, úgyhogy lényegében ez ugyanaz a kategória, bárhogy is szépítjük.
Egy 60 éves papi sem fog azért pénzelni egy 30 éves nőt, mert neki az presztizs. Ha nem dug.hatja meg, akkor fel is út, le is út, jön a következő, aki egy kis pénzért meg kényelemért szétteszi a lábát.
Ilyen kapcsolatban tök lényegtelen, hogy a nő mit akar, és mit nem. Az diktál, aki fizet. És egy 60 éves miért ne akarna dugni egy csinos 30 éves nővel? (Ha csak azért nem, mert túl öreg, és lecseréli egy 20 évesre.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!