Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek hibát követtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hibát követtem el, hogy hozzámentem és túl nagy a korkülönbség?

Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok, és nemrég mentem hozzá a most 51 éves férjemhez.. Előfordul, hogy az utcán furcsán néznek ránk és ezt még nem tudtam megszokni.

2018. márc. 6. 15:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor miért mentél hozzá???? Komolyan nem értem az ilyeneket...

A következő kérdés az lesz, hogy ki a legjobb válóperes ügyvéd Mucsaröcsögén?

2018. márc. 6. 15:57
 2/16 anonim ***** válasza:
37%

És akkor mi van, ha furcsán néznek?

- A fiatal férfiak azért nézheten furcsán mert féltékenyek, hogy egy idősebb férfival vagy együtt és nem inkább velük

- Az idősebb férfiak irigykednek a párodra mert fiatal felesége van

- Az idősebb nők irigyek rád, hogy már nem vehetik fel a versenyt

- A fiatalabb nők meg úgyis mindenbe belekötnek, nem lehet a kedvükre szarni.

2018. márc. 6. 16:01
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Hát nem tudom 2-es. Én idősebb nő vagyok (legalábbis a kérdezőhöz képest), de egészen biztosan nem irigylem őt.
2018. márc. 6. 16:14
 4/16 anonim ***** válasza:
27%
Nemsokara meghal a papad es akkor nem kell ilyeneken gondolkoznod.
2018. márc. 6. 16:16
 5/16 anonim ***** válasza:
84%

Ja persze, mindenki irigykedik :D

Inkább egy jót röhögnek rajtad, hogy a a kutyának nem kellettél a saját korosztályodból és csak az öreg jutott, vagy ha nem vagy egy bányarém, akkor azért, mert hozzámentél a pénzéért (lásd Vajna Timike).

Egyébként kamu a kérdés, vagy tényleg ilyen hülye vagy?

2018. márc. 6. 16:20
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez zavar akkor hibát követtél el.Szerintem nem gondoltál bele mivel jár egy ekkora korkülönbséges kapcsolat.A külsősek véleménye a legkevesebb.
2018. márc. 6. 16:23
 7/16 anonim ***** válasza:
88%
Hát, majd akkor lesz érdekes, mikor te 40 leszel, és lesz egy nyugdíjas férjed 26 évig, amit feltehetően nem fog megélni.
2018. márc. 6. 16:29
 8/16 anonim ***** válasza:
92%

"Az idősebb nők irigyek rád, hogy már nem vehetik fel a versenyt "

Bocsi, 35 vagyok, de nem kéne 51 éves pasi. Irigy a fene.

2018. márc. 6. 16:30
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Majd csak vagy 10 év után fogsz rájönni hogy igazából mekkora hibát követtél el,mert akkor fog kibukni igazán a korkülönbség.A nagynéném is fiatalon ment idős férfihoz,az első 5-7 volt mimden jó,mindenki irigykedett,minden fiatal pasi éretlen volt,stb.Aztán amikor 35 évesen ott volt egy 65 éves(Mondjuk ki)vénemberrel már másképp gondolta. Szexuálisan nyílvàn már nem vonzódott hozzá,kielégíteni màr règ nem tudta(ráadásul általában a nöknek a 30-as éveikben megnö a szexuális étvágya,már nem volt körülrajongott,dédelgetett kiscica, egy lepukkant ápolónőnek érezte magát a férje mellett,nem tudta kiélni a nőiességét,aktív pprogramokról szó sem lehetett, a gyereknevelés csak rá hárult. Most 42 éves,boldogtalan,nem érzi magát nőnek a beteg,nyugdíj férje mellett,nem bír a gyerekeivel egyedül és most meg ő néz irigykedve az " éretlen" férfiakra,akik még vonzóak,több pénzt keresnek a nyugdíjnál,ki tudják elégíteni a feleségüket,el lehet velük menni táncolni,kirándulni,és nem csípődik be a derekuk ha 10 percet labdáznak a gyerekkel.Most ő irigykedik azokra a nőkre,akik éretlen,egzisztenciával és célokkal nem rendelkező "gyerekekhez" mentek és akik most feleségek,míg ő egy 27 éves férfi szeretője,aki nyílván nem egy 42 éves,2 gyerekes nőt fog elvenni, vagyis kinéz neki még pár magányos évecske. Neki is és neked is meg minden nőnek gondolnia kellene a hosszabb távú következményekre is...
2018. márc. 6. 16:38
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Az en exemet is az apamnak neztek de ez a legkevesebb.... az viszont sokat elarul hogy mar most ezen agonizalsz vagyis vhol mar rajottel hogy esetleg nem jo dontes volt. Most talan meg nem de 4-5 ev mulva mar nagyon zavaro lesz a 26 ev korkulonbseg.
2018. márc. 6. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!