Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar ennyire ha a férjem kamionos baratja a kur vazasrol beszel?
Ugy hallom vissza tole, de csak nevet az egeszen. Engem viszont zavar, mondtam h nem igazan tartom viccesnek, pont. Engem egyszeruen zavar. A ferjem is kamionozik de nem a kur vazos fajta (ne akarjatok térítgetni, tenyleg nem kur vazik). De egyszeruen idegesit ha ilyet kerdez tole h na latott-e kur vakat, meg h kur vak kopogtattak fel a haverhoz es nem volt nala annyi kp h megb@ssza....
Na most ertitek..
Hááát, szerintem nézőpont kérdése, hogy ki kit aláz meg..
Mert egy férfi számára igenis megalázó az, ha fizet a szexért!
Egyébként kérdező.. a válaszodban meg sikerült jól általánosítod a nőket. Csak nem értem miért tetted..
Tulajdonképpen az a bajod a pároddal, hogy csak nevet azon amin szerinted nem kellene?! Nem vagytok egyformák. El kellene fogadnod.. és nem csak az orrodig látni, avagy nem mindent magadra vetíteni amit ő másokra mond, ugyanis nem csak te létezel! Ha másról beszél, akkor nem rád gondol. Ezt pedig ideje lenne belátnod.
Az én véleményem az, hogy feleslegesen háborodsz fel ezen.
Ugyanis ő se nem rólad, se nem a nőkről nem formál ilyesfajta véleményt, ráadásul nem jár kurv ázni sem.
Utolso valaszolo teljesen igazad van! :)
Utolso elotti, nem tudom te mit kepzelsz magadrol h ilyeneket mondasz. Szerintem allits magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!