Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért zavar ennyire ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar ennyire ha a férjem kamionos baratja a kur vazasrol beszel?

Figyelt kérdés

Ugy hallom vissza tole, de csak nevet az egeszen. Engem viszont zavar, mondtam h nem igazan tartom viccesnek, pont. Engem egyszeruen zavar. A ferjem is kamionozik de nem a kur vazos fajta (ne akarjatok térítgetni, tenyleg nem kur vazik). De egyszeruen idegesit ha ilyet kerdez tole h na latott-e kur vakat, meg h kur vak kopogtattak fel a haverhoz es nem volt nala annyi kp h megb@ssza....

Na most ertitek..

2018. febr. 13. 19:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
25%

Hááát, szerintem nézőpont kérdése, hogy ki kit aláz meg..

Mert egy férfi számára igenis megalázó az, ha fizet a szexért!

Egyébként kérdező.. a válaszodban meg sikerült jól általánosítod a nőket. Csak nem értem miért tetted..

Tulajdonképpen az a bajod a pároddal, hogy csak nevet azon amin szerinted nem kellene?! Nem vagytok egyformák. El kellene fogadnod.. és nem csak az orrodig látni, avagy nem mindent magadra vetíteni amit ő másokra mond, ugyanis nem csak te létezel! Ha másról beszél, akkor nem rád gondol. Ezt pedig ideje lenne belátnod.

Az én véleményem az, hogy feleslegesen háborodsz fel ezen.

Ugyanis ő se nem rólad, se nem a nőkről nem formál ilyesfajta véleményt, ráadásul nem jár kurv ázni sem.

2018. febr. 13. 20:19
 12/16 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van, viszont ha engem mondjuk nem erdekel egy tema, arrol nekem nem beszelnek :)
2018. febr. 13. 20:35
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Fejezd be kerdezo .. majd eldonti mi a vicces neki ! Ne te dontsd el , ha mar ejjel nappal vezet hogy a segged ala tegyen minden szrt!!!!!
2018. febr. 13. 20:36
 14/16 anonim ***** válasza:
92%
Megértem hogy zavar téged. Az már eleve gyalázatos dolog hogy ilyen témáról tud csak beszélni a férjed barátja. Több kamionost is ismerek és nem mindenki vevő ezekre az utcaszéli lányokra, egyáltalán nem lehet általánosítani!! Jogos a felháborodásod az én véleményem szerint. A helyedben megmondanám a férjed barátjának hogy csak akkor szólaljon meg ha értelmesebb dolgot tud mondani a csöndnél. :)
2018. febr. 13. 21:15
 15/16 A kérdező kommentje:

Utolso valaszolo teljesen igazad van! :)

Utolso elotti, nem tudom te mit kepzelsz magadrol h ilyeneket mondasz. Szerintem allits magadon.

2018. febr. 13. 22:07
 16/16 anonim ***** válasza:
:D
2018. febr. 13. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!