Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt esküvőm! Van valaki akinek nem volt esküvője csak összeiratkoztak? Hogy éltétek meg, zavar titeket, hogy nektek nem volt esküvőtök, menyasszonyi ruhátok?
Volt esküvőm: polgári, templomi, lagzi, minden.
Ha visszamehetnék az időben, nem lenne. Abból az pénzből, amit erre költöttünk, ezer értelmesebb dolgot is csinálhattunk volna. (Pedig nem volt flancos luxusesküvő, de így is milliós nagyságrendbe került.)
Nekünk a szűk családi kör volt jelen a szertartáson, ami esetünkben kb. 20 fő, ebben ugye benne vannak a tanúk és a párjaik is.
Nem volt sem nagy lagzi, sem nagy fehér ruha, sem rongyrázás, se toronyóra lánccal. Egyikünk sem akart ilyen felhajtást, mindketten egyetértettünk abban, hogy ez csak pénzkidobás.
Én egyáltalán nem bántam meg ezt a döntést. Tetszenek a szép nagy ruhák, nőből vagyok én is :)
De iszonyatosan sajnálnám, ha arra az egy napra elmegy egy évi megtakarításunk. :(
Így is pont olyan házasok vagyunk, mint egy nagy felhajtás után. Semmivel sem lenne jobb a házasságunk, ha kiköltekezünk.
Mi is voltunk azóta esküvőn, nekem a nagy rongyrázásról még mindig csak az jut eszembe, hogy felesleges pénzkidobás. Főleg akkor, mikor két évig spórolnak a lagzira, aztán még két évig a szülőknél laknak (vagy tovább, ha gyerek is érkezik), és az esküvő ára meg tökéletes indulótőke lett volna egy saját lakáshoz.
Ha téged ez ennyire megvisel, és ilyen tüske maradt benned, akkor orvosoljátok! Az 5. vagy 10. évfordulón lehet tartani templomi esküvőt (ha még nem volt, vagy megújítani a fogadalmatokat), és lehet felvenni fehér ruhát, jöhet minden: luxusautós bevonulás, galambröptetés a kastélyparkban, éttermi menü 200 főre, meg amit csak akartok. :) Végül is ez is csak egy nagy buli, ha te fehér ruhában akarsz bulizni a házassági évfordulódon, akkor abban leszel. Senkinek semmi köze hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!