Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene meg tennem hogy felfogja h mi zavar engem?
Nagyon el vagyok keseredve.Ferjemmep 9 eve vagyunk egyutt 1 eve hazasok.
Allando problema forras az alkohol.Nekem apam alkoholista volt igy az alkoholhoz valo hozzaallasom nagyon nem jo.Utalom ha iszik.Hetfon elmegy delutan keresztapjahoz (aki napi 2l bort iszik atlagba),ottaludni kedden megy latogatni korhazba mamajat.Igy praktikusabb ha ott alszik mert 130 kmre lakunk.Ezzel nem is lenne gond,de mikor ott van allandoan pial o is.Nem fogja azt mondani h nem kell.Allando felelembe vagyok ha elmegy valahova mert tudom h inni fog,es ez nalam oyan felelet es szorongast valt ki h beleorulok.Tudja h ez van velem,azt mondja nem fog sose annyit inni h berugjon(volt mar erre is pelda h rezsegre itta magat),es velem veszekszik hogy en nem ertem meg h miert ne inna,es h mindig ezen lovagolok.En ugy erzm o nem ert meg h ha nem kellene attol felnem h pial akkor nem lennek iyen.De mindig bebizonyitja h nem alaptalanok a felelmeim.Miert nem erti meg h ha fontos vagyok neki akkor nem okoz a pia miatt nrkem allando fajdalmat es nem szaggatja fel a sebeimet a mulzbol?Hiaba beszeltem vee ezrszer nem erti fel se fogja h miert nem szereem h a pia nala mindig ott van ha megy valahova.Mit tegyek meg?Mat nem tudom h fogalmazzam meg neki az erzeseim mert szerintem ennel jobban nek tudom es szerintem o n is akar ezzl foglalkozni.
Úgy látom, ez megoldhatatlan probléma nálatok.
Irány egy másik pasi, aki nem iszik.
26/F
Szerintem meg nálad van a hiba. Attól, hogy néha iszik pár pohár bort, nem alkoholista. Értem, hogy apád az volt, és érzékenyen érint, de menj pszichológushoz, hogy fel tudd dolgozni a múltat, és ne a férjedet piszkáld, mert néha meginna valamit. Ez normális egyébként, te reagálsz szélsőségesen, neked kéne ezt rendbetenni magadban.
N28
Nyilván megért, a baj az, hoyg te nem érted meg őt - és nem is akarod.
Konokul ragaszkodsz a magad vélt sérelméhez, meg sem próbálod tolerálni a másikat.
Értem én, hogy apád alkoholista volt, de emiatt őt kéne bántanod, nem a férjedet. Ha jól értem, a férjed nem alkoholista, márpedig az alkalmi alkoholfogyasztással nincs semmi baj.
Ugyanígy kiakadhatnál azon, hogy húsevő, vagy hogy szereti a sósmogyorót.
Ostobaság, butaság, makacs, gyerekes viselkedés. Kicsit nézz magadba, ne mindenért a másikat hibáztasd.
Egyszer-egyszer iszik társaságban.
Ez nem ugyanaz mintha alkoholista lenne.
De minél jobban tiltod, annál jobban fogja kívánni. Lázad ellened.
Esetleg ne kezeld úgy, mint egy gyereket, akinek engedélyt kell kérnie, meg akinek tilthatsz dolgokat. Csak ha piás, akkor maradj tőle távol.
Egyből nem lesz olyan jó buli inni.
"mindig bebizonyitja h nem alaptalanok a félelmeim"
Azt akartam kérdezni, hogy mitől félsz.
Aztán írtad, hogy mit kezdenél egyedül.
Múltadat zárd le, hogy tudj a jelenben élni. Múltra és a függőségi viszonyodra jó megoldás a pszichológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!