Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar ennyire ha a férjem kamionos baratja a kur vazasrol beszel?
Ugy hallom vissza tole, de csak nevet az egeszen. Engem viszont zavar, mondtam h nem igazan tartom viccesnek, pont. Engem egyszeruen zavar. A ferjem is kamionozik de nem a kur vazos fajta (ne akarjatok térítgetni, tenyleg nem kur vazik). De egyszeruen idegesit ha ilyet kerdez tole h na latott-e kur vakat, meg h kur vak kopogtattak fel a haverhoz es nem volt nala annyi kp h megb@ssza....
Na most ertitek..
Szintén sofőr vagyok, igénytelennek tartom a qu...zó kollégákat. Akik a kabinban üzletelnek. Németországba elmegy egy bordélyba az máris igényesebb, tiszta frissen tusolt lányt kap. A parkolósok meg max hideg vízzel mossák magukat.
Másrészt engem is zavar amikor barátnőm szingli vagy épp hogy nem szingli barátnői arról beszélnek, hétvégi buliban kit ki próbált fel.
Vannak igényes emberek akik türelmesek, meg vannak akik adandó lehetőséget kihasználják.
Madarat tollarol, embert baratjarol...
Attol felsz, hogy ez a barat a ferjedet is ravesszi a konnyuveru holgyek latogatasara.
"Ennyi erővel a qrva is megalázza a klienseit..."
Persze. Csak a penzuk kell nekik.
Tudod. Egy prosti ketszer elvez el. Mikor fizet a vendeg es tavozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!