Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekünk lesz, de nem vesz el?
Ezért nem egyik félnek kéne elvenni a másikat, hanem egyenlő felekként összeházasodni.
2018. febr. 12. 17:09
Ha igyis gyereket vallalsz, akkor ez akkora problema megsem lehet neked.
2018. febr. 12. 17:16
Hú remélem elvesz még a születése előtt :SSS Mert addig nem születik meg a gyerek mint tudjuk :SSS És egy gyűrű garantált biztonságot ad, hisz nincs is olyan dolog, hogy válás :SSS
2018. febr. 12. 18:06
Ha van egy kis esze, akkor nem vesz el. Érd be az együtt éléssel, és 3-5 gyerekkel. Jobb neked is, ha nincs papír, mert könnyebb lesz a válás. Kisemmizni, így is kisemmizheted.
2018. febr. 12. 23:17
Egy gyerek olyan kötelék, amihez képest a házasság meg a gyűrű, meg az emberi kitalációk a fasorban sincsenek.
Te mégis azt keresed, ami nincs, ahelyett hogy annak örülnél, ami történik veletek.
2018. febr. 12. 23:29
2018. febr. 13. 00:15
"Nem vesz el", "terhes vagyok" "jön a gyerek" "ne akarjam még EZT is"...örülsz te ennek a kapcsolatnak? Örülsz te a születendő gyermeketeknek?
Szőrszálhasogatásnak tűnhet, amit írok, de az írásodból azt szűröm le, hogy TEHER, TEHER, SZENVEDÉS, ÁLDOZAT, TEHER...
mintha a gyermeket is csak te szeretted volna...de remélem, nem így van, és mindketten terveztétek, vártátok, várjátok.
Mi a kérdés? Hogy miért nem vesz el? Azt talán ő tudná a legjobban megválaszolni. Boldog ő melletted? Örül a gyermeknek?
2018. febr. 13. 08:38
Nem értem, hogy 4 év alatt soha nem beszéltetek a terveitekről? Nem mondtátok el az álláspontokat? Talán még most is az lenne a megoldás, hogy beszéltek a házasságról. Ha pedig nem akar elvenni, akkor már késő bánat, eb gondolat.
2018. febr. 13. 09:21
4 alatt nem került szóbA?
Mellesleg teherbe ejtett? Igen. Kötelező elvennie? Nem.
Beszéltetek erről előtte KOMOLYAN? Nyilván nem.
2018. febr. 13. 16:14
Ha ez neked fontos lenne, akkor kérlek, áruld már el nekem, hogy mi a francért estél teherbe addig, amíg nem vett el? Komolyan nem értem. Ha nekem fontos, hogy először házasodjunk össze, akkor egész egyszerűen nem szülök neki addig, amíg ez nem történik meg. A francért kell olyan kapcsolatba gyereket vállalni, ahol nincs összhang alapvető kérdésekben sem.
2018. febr. 14. 12:31
Kapcsolódó kérdések: