Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fogok tudni bízni benne ezek után?
A férjem munkaügyben külföldre utazott 4 napra.
90%-ban biztos vagyok benne, hogy bontatlan volt egy óvszeres dobozunk. Ma észrevettem, hogy fel van bontha, hiányzik belőle 2 gumi.
Azt gondoltam, magával vitte. Ma óvatosan megjegyeztem, hogy szerintem az a doboz bontatlan volt. Azt mondja, rosszul emlékszem.
Vélemények?
Én nem tudnék megbízni benne,mindig ott motoszkálna bennem a mi van ha..
Az üzleti út is olyan klisés. Volt régebben egy partnerem,akinek volt valakije. Ő úgy szabadult el a barátnőjétől pár napra,hogy "üzleti út".
Azert mentem a ferjemhez anno mert okos stb..
Biztosan nem az otthoni keszletet hasznalna, es ha ezen gondolkoznek, sokkalvkomolyabb problemaink lennenek
Ha ez z első félrelépése, simán lehet ennyire béna.A volt férjem is annyira rutintalan volt, hogy 3 hét után rájöttem, hogy megcsal.Soha többé nem tudtam volna benne bízni.
Légy résen!
ezt igenis vedd komolyan.
az emberek nem ok nélkül járnak gumival, szexelt vagy szexelni készült.
és ne hagyd, hogy mások elbagatellizálják a problémát.
itt nemcsak arról van szó, hogy megcsal és hazudik (bár ez is súlyos), de akármilyen nemi szart hazavihet és megfertőzhet.
a gumi nemcsak vaginális és anális szexhez kell.
ugyanúgy fertőz az orális szex gumi nélkül, az is, ha neki csinálják, vagy ha ő nyal ki vkit.
erről sokan nem tudnak, pedig jó sok szert lehet összeszedni, olvass utána.
és ne hagyd, h. átverjen.
nyilván te emlékszel jól, és ő hazudik, és a tilosban jár.
Szerintem te beszéled be magadnak. Bontatlan dobozból 100% hogy nem vitt volna el otthonról.
Ha üresen tartod a zacsiját, akkor nincs okod az aggodalomra. Ha meg nem elégíted ki, akkor ne csodálkozz, ha más nőnél keresi a kielégülést.
Mivel aggódsz, és attól tartasz, hogy más nővel van, tudod jól, hogy nem elégíted ki. Talán még nem késő, hogy helyrehozd a dolgokat.
"Szerintem te beszéled be magadnak. Bontatlan dobozból 100% hogy nem vitt volna el otthonról."
az azért elég bicskanyitogató, hogy hülyének nézed a kérdezőt, mégiscsak ő látta, ő volt a szemtanúja.
te látatlanban hogy mered megkérdőjelezni az igazát, bszki?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!