Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fogok tudni bízni benne ezek után?
A férjem munkaügyben külföldre utazott 4 napra.
90%-ban biztos vagyok benne, hogy bontatlan volt egy óvszeres dobozunk. Ma észrevettem, hogy fel van bontha, hiányzik belőle 2 gumi.
Azt gondoltam, magával vitte. Ma óvatosan megjegyeztem, hogy szerintem az a doboz bontatlan volt. Azt mondja, rosszul emlékszem.
Vélemények?
Amúgy nem hiszem, hogy megcsalt. Nem naívság, de nem az a casanova tipus, de hát nem élte ki magát s attól félek, hogy...
Inkább maga a tudat bánt, hogy egyáltalán minek kellett, hogy vigyen magával gumit. Ha már vki ilyenre vetemedik...
Szerintem sincs olyan hülye férfi aki otthonról vinne gumit egy bontatlan dobozból. Most meddig tart bemenni bárhová venni egyet?
Azt meg te tudod, hogy fogsz-e bízni benne vagy sem. Annyi biztos, hogy ha meg akar csalni azt nagyon bénán csinálja.
A doboz itthon maradt, felbontva.
2 gumi hiányzik a teljes szettből.
Bennem felmerülne a kérdés, hogy biztos munkaügy miatt utazott-e, vagy sem.
Én nem tudnék benne teljesen megbízni egy ilyen után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!