Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ferjemnek nincs kedve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferjemnek nincs kedve sexelni csak nagyon ritkan, ilyen tipus ö. Mit tegyek hogy kibírjam igy az életet?

Figyelt kérdés

Általaban talal vmi kifogast amiert nincs kedve. Az esetek 90% álmos es faradt, a többi altalban olyan hogy: ezelőtt 2napja majdnem kiabáltál -nem is volt semmi ilyen) stb.

Maskulonben gyanitom vmi hormonproblémája van mert nem kivan. Mas csajjal sosem ir, tehat nem csal meg.

(Engem folyton korulugrálnak a ferfiak mert nagyon jol nézek ki)

2018. jan. 27. 23:35
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
20%

A #3 válaszadónak van igaza

máskor azon megy a hiszti hogy a szemét férfiak csak dugni akarnak mindig, így meg úgy, játsszátok a szende szüzet

most valóra vált a nagy álmod, találtál egy pasast akinek nem a sex a legfontosabb

most meg akkor ez a bajod?

szerintem te egyszerűen csak azt nézed, hol tudnál belekötni a párodba.

2018. aug. 30. 04:52
 22/36 anonim ***** válasza:

Örülj neki hogy ő nem ilyen, hogy mindenről a szex jut az eszébe és a szellőfújástól is feláll neki

Nincs semmiféle hormon problémája, egyszerűen kevesebb szexszel is beéri mint te

Ennek inkább örülnöd kéne, mást se olvasni a nőktől itten, csakhogy a férfiak mind sexmániásak, és hogy ez milyen szörnyű

Most örülhetsz, van egy olyan párod akinek a szex másodlagos dolog. Röhejes hogy most meg ezen kezdesz el problémázni

Akkor igazából MIT AKARSZ?

Te magad se tudod szerintem...

#8 figyelj már ide te észvitéz, senki nem mondta, hogy szexeljen mással mint a férjével! Ha a férje ritkábban akar szexelni, akkor ritkábban szexelnek és ennyi! Kaptad tőlem a mínuszt.

#12 ha nincs olyan hogy "nők", akkor nem tehetsz olyan állítást se, hogy a nők jelentős részének mi fontos meg mi nem az. Mellesleg ha igazad van, a nők jelentős hányada miért áll teljesen háttal a szexhez meg az efféle dolgokhoz? Mást se hallani tőletek, csak hogy milyen rettenetes az hogy a pasik állandóan szexet akarnak tőletek, meg hogy mindent elkövetnek, hogy bejussanak a bugyitokba. Pláne hogy (szerinted) elvagytok férfi nélkül is jó sokáig.

Szemmel láthatóan te se tudod eldönteni, hogy a szex az most jó vagy nem jó, teljesen ellentmondó dolgokat irkálsz.

2019. aug. 14. 22:38
 23/36 anonim ***** válasza:

#12 ha nincs olyan hogy "nők", akkor nem tehetsz olyan állítást se, hogy a nők jelentős részének mi fontos meg mi nem az."

A "nők" az egész női nemre vonatkozik. Tehát helyénvaló azt mondani, hogy a nők női nemiszervvel rendelkeznek, vagy a nők képesek a gyerekszülésre, mert csak kivételes esetben nincs így. A "nők jelentős része" viszont a nők egy részére vonatkozik, ami lehet akár 40 vagy 60% vagy a jó ég tudja, mindenesetre sok nő. Például: A nők jelentős része végzi otthon a házimunkát. De nem mind!

"Mellesleg ha igazad van, a nők jelentős hányada miért áll teljesen háttal a szexhez meg az efféle dolgokhoz?"

Mert akkor szeretjük a szexet, ha ez élvezetet okoz nekünk. Akivel nem jó a szex azzal nem szívesen csináljuk. Továbbá a nők jelentős része (LOL) stabil párkapcsolatban képzeli el a szexet. Ahhoz meg az kéne, hogy a másik azért akarjon bennünket, amilyen emberek vagyunk, mert végső soron az a fontos. Ha ez a férfiaknak jár, a nőknek miért nem?

"Mást se hallani tőletek, csak hogy milyen rettenetes az hogy a pasik állandóan szexet akarnak tőletek, meg hogy mindent elkövetnek, hogy bejussanak a bugyitokba."

Nem kívánjuk, hogy idegen férfiak meg akarjanak dugni, hát ez szörnyű! És a társunktól is elvárunk annyit hogy első körben emberként tekintsen ránk, felháborító.

"Pláne hogy (szerinted) elvagytok férfi nélkül is jó sokáig."

Semmit sem tudsz a nőkről (igen, most így általánosságban). Igen, a többségünk elvan jó sokáig, mert ne arra vágyunk hogy egy idegen megtömködjön ( a nők többségének nincs orgazmusa egyéjszakásnál) hanem szerelmi kapcsolatra szexszel fűszerezve. Ezért megy bele egy nő hamarabb szeretői státuszba mint egyéjszakásba. Én azért váltam el,mert már nem volt szex és intimitás házasságomban. Öt éve váltam el és ebben csak egy másfél éves kapcsolat volt. Három éve pl teljesen egyedül vagyok. Kapcsolatban heti 2-3 alkalommal minimum igénylem a szexet. Most is igényelném, de van tartásom és nem fekszem össze akárkivel, tehát jól elvagyok egyedül is, mert amire vágyom, azt nem random dugás fogja megadni. És nem csak én vagyok így vele, vannak szingli barátnőim. Inkább évek egyedül mint lefeküdni olyannal akivel ez nem élmény valami okból. Ettől még kívánod a szexet, de beéred a vibrivel az ilyen tuskók helyett.

2019. aug. 15. 07:26
 24/36 anonim ***** válasza:

#23 aha, tehát a pasi alkalmazkodjon tihozzátok, mert ti ugyan nem fogtok hozzá...

Kicsit sokat képzelsz magadról, nem gondolod?

Ez az állítás pedig teljesen fals, hogy a nők jelentős része stabil párkapcsolatban szexel, lásd puncs.hu, viszony.hu és társaik

10 éve ez az állítás még megállta a helyét, úgy-ahogy, mára viszont több a kivétel mint a szabály

A férfiaknak pedig pont hogy nem "jár" semmi, az átlagférfi örül ha ránéz egyáltalán egy lány, nemhogy még válogasson is...ez a luxus kimondottan a tiétek

Nem kívánjátok hogy idegen férfiaknak felálljon rátok, leugatjátok azt aki megbámul vagy leszólít, de azért felékszerezve jártok mint valami karácsonyfa, tucatjával töltitek fel instára meg Failbookra a mindenféle képeket, és egy szegényebb ország GDP-jét költitek ruhákra

Jóval többet tudok a nőkről mint képzeled, bőven volt alkalmam titeket kiismerni

Nem, a többségetek nincs el "jó sokáig" férfi nélkül, ha másért nem is, akkor gazdasági okból kénytelen találni egy kenyérkeresőt...vagy mondjuk azért mert ketyeg a biológiai óra, és ha harmincévesen nem talál maga mellé senkit, ötvenévesen még kevésbé fog

A szeretői státusz amit leírtál, az is engem igazol, tehát igenis kell nektek a férfi

3 év egyedüllét az semmi, lópikula, majd amikor már 10 éve leszel egyedül, kíváncsi leszek, mennyire nem fog kelleni neked férfi

Persze nekem mindegy, maradhatsz egyedül 70 éves öregasszony korodig is, a férfiakkal a legkevésbé se fogsz tudni kitolni, magaddal meg úgy ahogy neked jólesik

2019. aug. 15. 15:15
 25/36 anonim ***** válasza:
84%

24es valaszolo, mi a felfoghatatlan szamodra abban, hogy az egyik no szeret sokat szexelni a masik meg nem? Sot ez meg az eletkorral, egeszsegi allapottal es a partnertol fuggoen meg egy adott szemelynel is valtozik. Miert varod el tolunk azt, hogy egyformak legyunk es ezert neked eleg legyen felcsapni egy lexikont es onnan kiolvasni a nok viselkedeset ahelyett, hogy rendesen megismerd az adott szemelyt?

A nok annyira nem egyformak, hogy ha venned a fardsagot es beleolvasnal nehany noi forumba akkor nagy meglepetesedre ott is vitakat latnal, nem pedig egyetertest.

2019. aug. 15. 15:45
 26/36 anonim ***** válasza:

#25 nekem már az is felfoghatatlan, ha egy nő szeret szexelni, mert kifelé egyáltalán nem ezt mutatják, hanem folyamat a férfiakat szidják, hogy undorító sexmániás állat mind. A kiírt kérdésekből se az jön le, hogy a szex nekik annyira fontos dolog lenne.

Hogy mást ne mondjak, olyan kérdést is olvastam, ahol a nő azt is megtiltaná a férfiaknak, hogy megnézzék őt. Na ilyentájban kezdtem érezni, hogy érik az emberiség a kipusztulsára...

Sosem állítottam, hogy a nők mindenben egyet kell értsenek vagy hogy tök egyformának kéne lenniük

Olvastam női fórumokat, elegem is lett belőle...ha másban nem is, de abban nagy volt az egyetértés, hogy a férfiak mind mekkora szemetek

Mellesleg, a kérdező nyilván tudhatta már a kapcsolat elején is, hogy a párjának nem olyan fontos a sex

Bizonyára nem az elmúlt 1-2 hónapban derült ez ki róla

Ha ennek ellenére mégis együtt maradt vele, akkor az miért is a férfi hibája?

Én is ilyen vagyok mellesleg, évi 1 szexszel is simán beérem mert nekem nem ez a legfontosabb dolog

2019. aug. 15. 15:58
 27/36 anonim ***** válasza:

#24 Szia, a 23-as válaszoló vagyok....te pedig egy nagyon beteg ember. Vagy csak ostoba, nem tudom.

" aha, tehát a pasi alkalmazkodjon tihozzátok, mert ti ugyan nem fogtok hozzá..."

Kicsit sokat képzelsz magadról, nem gondolod?"

Ezt például az írásomnak melyik részéből szűrted le? Másold már be légyszi, mert én csak annyit látok benne, hogy azt szeretnénk, hogy első sorban embernek tartsanak. Ez téged megbotránkoztat?

"Ez az állítás pedig teljesen fals, hogy a nők jelentős része stabil párkapcsolatban szexel, lásd puncs.hu, viszony.hu és társaik"

Hány nő van regisztrálva ezekre az oldalakra? Ezer? Több valamivel? (ne feledjük, sok az átfedés meg a fake felhasználó, a reklám, és az egó fényezők csapata.) Tehát ezek alapján a nők alapján ítéled meg a női nemet? Akkor jelentsd ki, hogy te a nő szón ribit értesz és nincs értelme vitázni. Olyanokat nem igazán ismerek.

"10 éve ez az állítás még megállta a helyét, úgy-ahogy, mára viszont több a kivétel mint a szabály"

40 éves nő vagyok, 10 éve voltam 30. Ha akkor ezt állítom, hittél volna nekem? Mert én nem változtam.

"A férfiaknak pedig pont hogy nem "jár" semmi, az átlagférfi örül ha ránéz egyáltalán egy lány, nemhogy még válogasson is...ez a luxus kimondottan a tiétek"

Én nem a válogatásra mondtam, hogy csak a férfiaknak jár, hanem hogy őket azért szeretjük amilyen emberek, és nem a seggük miatt vagyunk oda értük. Legalább értenéd meg mit írok ha már válaszolsz....

"Nem kívánjátok hogy idegen férfiaknak felálljon rátok, leugatjátok azt aki megbámul vagy leszólít, de azért felékszerezve jártok mint valami karácsonyfa, tucatjával töltitek fel instára meg Failbookra a mindenféle képeket, és egy szegényebb ország GDP-jét költitek ruhákra"

Én nem, és a nőismerőseim sem, a testvérem huszon éves lányai sem. Fiatal lányok, csinosak, de többnyire farmer-póló pedig vékonyak, nem azért rejtegetik magukat. Hanem pontosan ezért, hogy idegenek ne csorgassák a nyálukat utánuk. Neked miért fáj ha mi nők ezt nem szeretjük? Ha én nem nyáladzok a pasik után, fordítva miért viseljem el? (Jó én már nem vagyok fiatal, mostanában nem nyáladzanak utánam hála az égnek, de mindig utáltam ha nem embernek tekintenek hanem egy darab húsnak)

"Jóval többet tudok a nőkről mint képzeled, bőven volt alkalmam titeket kiismerni"

Ja, amikor egyértelmű, hogy számodra csak az insta ribi a nő.....nagyon lehetett rá alkalmad.

"Nem, a többségetek nincs el "jó sokáig" férfi nélkül, ha másért nem is, akkor gazdasági okból kénytelen találni egy kenyérkeresőt...vagy mondjuk azért mert ketyeg a biológiai óra, és ha harmincévesen nem talál maga mellé senkit, ötvenévesen még kevésbé fog"

Nézzük csak, én megvagyok egyedül, a negyenes barátnőm megvan egyedül, gyereket nem akar, ő pasizik amikor jónak látja. A két harmincas szingli barátnőm is remekül megvan egyedül. Mindannyiunknak jó munkája van, miért keresnék egy pasit anyagi okokból? Érzelmi okokból keresnék, de csak az ilyen nyomik vannak mostanság akik így gondolkodnak, mint te.

"A szeretői státusz amit leírtál, az is engem igazol, tehát igenis kell nektek a férfi"

Nem állítottam, hogy ne kéne, írtam is, hogy szerelmi kapcsolatra vágyunk és sok nő inkább belemegy ebbe. Én nem, de tudom, hogy marha sokan igen, mert azt remélik hogy titokban őket szereti a pasi. A nők szerelemre vágynak, nem random dugásra vagy megbízhatatlan alakokra, én ezt állítottam. És hogy ezt inkább egyedül várjuk ki.

Azt írod, 3 év egyedüllét az lópikula. Hát, az én libidómmal nem az, de elég jól elvoltam. Tudom, hogy van aki itt már fél év egyedüllét után sír, más meg erre rendezkedik be. Van ilyen.

Azt is írod, a férfiakkal nem fogok kitolni. Ebből is látszik, hogy fogalmad sincs arról, mihez szólsz hozzá. Én nem akarok a férfiakkal kitolni, csak megválogatom, hogy kivel fekszem le és szerelemre vágyom, nem csak szexre. És ez téged valamiért baromira irritál. Vicces vagy. Igazából nem is értem, mi a problémád. Egyszer azzal vádolod a nőket, hogy aszexek, másszor azzal, hogy nem bírjál pasi nélkül, az is baj ha ribisek, az is ha van tartásuk....és még a férfiak a logikus lények...Ja, persze.

2019. aug. 15. 16:59
 28/36 anonim ***** válasza:

#27 remek, látom áttértél a személyeskedésre. Aki nem veled ért egyet, az ostoba meg beteg. Ez a legegyszerűbb módja, démonizálni, köpködni a gaz ellenséget! Pfuj!

Hát ezzel aztán nem fogsz vitát nyerni, azt garantálom.

Konkrétan azt állítottad, hogy a szex csak akkor mehet, ha nektek élvezetet okoz. És hogy stabil párkapcsolat kell hozzá. Meg hogy azért akarjon titeket, amilyen emberek vagytok. Ezt nem is vitatom, viszont az nettó baromság, hogy a férfiaknak ez jár. Nem, nem jár, a felső 10 százalékot kivéve. Nektek lehet akármennyi elvárásotok, a férfiak meg örüljenek ugye, ha szexet kaphatnak...

Hány nő van a felsorolt oldalakon regisztrálva? Egyre több és több! A regisztrációk száma napról napra szaporodik.

Már maga az a tény, hogy intézményesítik az élősködést, elég sokat elmond a mai felfogásról.

Ha 10 éve állítottad volna ezt, akkor még elhittem volna. Akkor még nem volt ennyire kifacsarodva a párkapcsolati piac. Férfiból akkor is több volt már, viszont akkor még azért akadtak, akik tényleg a belső alapján válogattak. Mára ez a kategória teljesen megszűnt.

Az az állítás sem igaz, hogy a férfiakat azért szeretik a nők, amilyen emberek. Egy szűk halmazra lehet, hogy helytálló, nagy általánosságban viszont azok a férfiak sikeresek a nőknél, akiknek jó a külsejük vagy rengeteg a pénzük.

Közöm nem volt az instragramhoz soha, sőt, Failboookon se vagyok fent, mind a való életből szedtem a tapasztalataimat, úgyhogy a szalmabábozással leállhatsz, köszi.

Az anekdótikus érveléseden pedig már csak jót mosolyogtam...ti nem jártok felékszerezve, divatos ruhákban, nem kerestek férfit anyagi okból, sőt, remekül megvagytok nélkülük, szeretőre sincs szükségetek. A bibi csak az, hogy ez a nőknek egy nagyon kis százalékáról mondható el. Nyomizhatsz, személyeskedhetsz bátran, ettől igazad még nem lesz, csak hülyét csinálsz magadból.

A nők szerelemre vágynak...vicces, hogy ugyanúgy általánosítasz és teszel sommás kijelentéseket aminek a fele se igaz, de amikor én teszem ugyanezt, akkor már nem tetszik a dolog...na ezért se lehet komolyan venni téged.

Az utolsó bekezdésedben pedig annyi összefüggéstelen marhaságot írtál, amivel vitatkozni is felesleges. Ezért nem is teszem.

2019. aug. 15. 17:14
 29/36 anonim ***** válasza:

Hát érvek nélkül nem is fogsz tudni. :-)

Beteg vagy, mert a gyűlölet beteggé tesz. És a keserűség is. Ha te nem látod az ellentmondásokat azokban a dolgokban amiket állítasz (a nők nem szexelnek, kivéve hogy minden nő ribi és puncsol, stb stb) akkor értelmes vitára nem is vagy képes.

Ja, és mindenki magából indul ki. Nem akarok senkivel sem kitolni és nem akarok vitát nyerni.

Mivel te is egy kalap alá veszel minden nőt, én is feleslegesnek tartottam mindig kiírni hogy a nők jó része. Neked úgyis mindegy, mert ezek szerint normális nők nem állnak veled szóba, vagy nem kellenek neked, nem tudom. Én sajnállak.

2019. aug. 15. 17:36
 30/36 anonim ***** válasza:
9%

Felhoztam épp elég érvet szerintem, hogy téged egyik se győz meg, az csak azt jelzi hogy vitaképtelen vagy...érzelmi alapon "érvelsz", én meg racionális alapon. Gyakorlatilag szellemi párbajt vívok egy fegyvertelen valakivel.

Senkit nem gyűlölök (az idiótákat kivéve), ha találva érzed magad a hozzászólásomtól, akkor ott benned lesz a hiba. Ideje volna már kiszedni a mestergerendát a magadéból, mielőtt betegnek titulálsz mindenkit, aki mást merészel gondolni, mint te, más szemszögből.

A legkevésbé sem vagyok keserű, ez csak a te vágyvezérelt elképzelésed megintcsak.

Semmiféle ellentmondás nincs az írásomban, attól hogy te kényszeresen ezt akarod belelátni. A nők akarják a szexet, a probléma csak az, hogy a döntő többség csak a férfiak 10 százalékával tudja elképzelni. Márpedig a férfiak többsége soha nem lesz benne a 10 százalékban.

Sehol nem írtam, hogy minden nő ilyen, azt írtam, hogy a nagytöbbség, úgyhogy ne akarjál pls olyasmit adni a számba, ami el se hangzott.

"Mindenki magából indul ki" - ez utoljára általános iskola alsó tagozatban volt "menő".

Ezt a vitát pedig, ha akarnád, se tudnád megnyerni. Nincs mivel.

Bőségesen volt dolgom úgynevezett "normális" nőkkel is, akikről egy idő után lehullott aztán a normalitás álarca, úgyhogy én tapasztalatból beszélek, te meg felállítasz rólam egy madárijesztőt, és azt püfölöd...

Én is sajnállak téged, elég sivár életed lehet. But we all can't be winnerz...

2019. aug. 15. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!